A Xiaomi Air Purifier 4 Compact kisebb méretű, mint társai, de minden olyat tud, amiért oly sokan választják a gyártó nagyobb légtisztító berendezéseit.

Egy óra alatt 230m3 levegőt képes megmozgatni, a szűrő hatékonyan szűri ki a levegőből a por, pollen és egyéb szennyeződéseket, illetve a 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Több mód is választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 230m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. Mellette fogyasztása pedig alacsony, maximum 27 wattot fogyaszt.

Levegőtisztaság jelző OLED kijelzővel lett szerelve, ami a Air Purifier 4 Compact légtisztító tetején, a kezelőgombok mellett kapott helyet.

A szűrők természetesen cserélhetők, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhető az eszköz. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A kuponnal olcsóbb, 44500 forintba kerül.

Xiaomi Air Purifier 4 Compact

🔹Kupon : AE358D7611F1

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás