A Xiaomi Redmi 9C 3GB/64GB-os modell a kedvezmény kóddal 40 ezer forint alatt vásárolható meg. Ami a jelenlegi piaci helyzet mellett a legjobb belépőszintű mobiltelefon.

Global Version Xiaomi Redmi 9C 3GB/64GB Sunrise Orange

Kupon:AE358D7611F1

A Redmi 9C az apró, csepp alakú noccs szigetes vonalat követve, itt is a kijelző felső részébe biggyesztették az 5 megapixeles előlapi kamerát. A 6.53 colos megjelenítő 1600×720 pixeles felbontással rendelkezik. Míg a kis Redmi 9A a MediaTek Helio G25-öt, addig a Redmi 9C a Helio G35 processzort használja, ami az AnTuTu benchmarkban 109000 körüli pontszámra képes. A 8 magos CPU maximálisan 2.3GHz-en jár, memóriából 3GB-ot, tárhelyből pedig 64GB-ot kapunk. Természetesen használhatunk memóriakártyát is, egészen 512GB-os méretig.

A két nano SIM kártyát kezelő mobiltelefon természetesen kezeli a hazai B20-as hálózatot is. 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel is ellátták, Bluetooth 5.0, GPS is kapott benne helyet, az Android 10 rendszere pedig rendelkezik magyar nyelvű felülettel is, már a MIUI12-es felületével. A hátlapon három kamera található, ami szintén újdonság a Redmi 9A modellhez képest. A fő szenzor 13 megapixeles, ezt egészíti ki két darab 2 megapixeles kamera. A micro USB portján keresztül tölthető fel a méretes, 5000mAh kapacitású akkumulátora.

Nem rossz ajánlat a Xiaomi Redmi 9C, hiszen a kuponnal 99EUR-ba kerül, azaz körülbelül 40.000 forintot kérnek érte. Az “【Inclusive of VAT】” jelző pedig azt jelenti, hogy bár kínából érkezik a csomag, már nem kell külön áfa/vámdíjat vizetni.

A Global Version Xiaomi Redmi 9C 3GB/64GB Sunrise Orange színű mobiltelefont itt találod meg

Kupon:AE358D7611F1

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás