Magyarországi raktárból, ingyenes szállítással előrendelhető a 30 watt teljesítménnyel rendelkező Tronsmart T7, amit visszafogottan egy kis RGB színnel is meg tudtak bolondítani. Az IPX7 védettség pedig a véletlen vízbe ejtéstől is megvédi.

A rácsozott burkolat alatt bújik meg a 30 watt zenei teljesítményre képes hangszórók, amiből két mély, két magas és egy középsugárzó kapott benne helyet.

A friss és energiahatékony Bluetooth 5.3 kapcsolat mellett, amivel nyílt terepen akár 18 méteres hatótáv is elérhető, kezeli az A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7 profilokat és az SBC audiokodeket is és előre beállított equalizer is használható.

Beépített 2000mAh akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető, ami 3 órát vesz igénybe és akár 12 órán keresztül is használható.

A Tronsmart T7

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás