A Lenovo XT81 a játékosoknak lett kifejlesztve, alacsony késleltetésű bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül a telefonról érkező hangok a lehető leggyorsabban kerülnek elküldésre a fülhallgató felé. Az akku idő átlag feletti, az ár pedig baráti.

A Lenovo új gamer fülhallgatója kék és szürke színekben kapható, így lehetőségünk van a választásra melyik modellt szeretnénk használni. A tok nem csak műanyag, hanem fémet is kapott, így futurisztikusabb a megjelenése.

A Lenovo XT81 érintésérzékeny vezérlést kapott, hogy a legkényelmesebb legyen a használata. A kényelemes viseletért a három méretű gumiharang felel. A fülhallgatókat 2 óra alatt újra tölti a tok és egy feltöltéssel 4 órán át is használhatjuk őket.

A Bluetooth 5.3 kapcsolat a Lenovo chipjével még gyorsabb lesz, hogy késedelem nélkül, a látott kép melletti hang azonnal a fülünkbe jusson, akár csak 0.04 másodperces késleltetéssel. A 13 milliméteres dinamikus driverek „V” karakterisztikára vannak hangolva, nem csak játékra, zenehallgatásra is kiváló lehet a Lenovo olcsó fülhallgatója, ami meglepő módon csak 29,99$-ba kerül.

Lenovo XT81

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás