Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Szenzorokkal ellátott elemlámpa, szuper árú Xiaomi telefonok EU raktárból és sok minden más is.

Astrolux® SL01 elemlámpa nem csak kerékpárosoknak fény és mozgásérzékelő szenzorral

Az Astrolux új lámpája főként kerékpárosoknak lett tervezve, de odahaza is használható. A 6 fokozatban állítható fényerősség maximum 1000 lumen is lehet, amivel akár 200 méterre is képes világítani.

USB-C porttal látták el, amin keresztül feltölthető a beépített akkumulátora. Fényérzékelővel is felszerelték, hogy ha nem szükséges ne világítson maximális teljesítménnyel. Illetve olyan funkciót is kapott, hogy ha nem érzékel mozgást, mert épp letámasztottuk a kerékpárt, automatikusan lekapcsolja a világítást. Ha pedig rázkódást érzékel, mert elindulunk vele, a lámpát automatikusan vissza kapcsolja. A kuponnal csak 27.99$-ba kerül.

Astrolux® SL01 elemlámpa nem csak kerékpárosoknak

Kupon: F34261 vagy FIN4316

_____________________________________________________________

A mostani magas árak mellett csak 52 ezer forint a Redmi Note 10 5G 4GB/64GB EU raktárból

A Redmi Note 10 5G is Android 11 rendszert futtat, ami a Global Version kiadásnak köszönhetően magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A meghajtásért nem a Qualcomm Snapdragon, hanem a MediaTek Dimensity 700 processzora felel, ami nyolc magos és maximálisan 2.25GHz-es sebességre képes. Az AnTuTu benchmarkban szinte ugyanazt a pontszámot hozza, mint a Redmi Note 10 modell. Az új variáns előnye, hogy nem csak a hazai 4G B20-as LTE hálózatot, hanem az 5G-t is támogatja (SA: n1/n3/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n77/n78, NSA: n1/n3/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n77/n78).

Redmi Note 10 5G 1

A kijelző képfrissítése magasabb, mint a tesóé, itt már 90Hz-re képes az IPS panel. Ennek megfelelően az AMOLED kijelző a Note 10 privilégiuma marad. A megjelenítő jelen esetben 6.5 colos, felbontása 2400 x 1080 pixel, amit a karcoktól Gorilla Glass üveg véd. Az előlapara 8 megapixeles kamerát szereltek, hogy megfelelő szelfiket lehessen készíteni a telefonnal.

Redmi Note 10 5G 4

Redmi Note 10 5G 2

A hátlapon három kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 48 megapixeles, amit kiegészít 2 megapixeles mélységélességre alkalmas és egy 2 megapixeles makró kamera is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 18W-os töltéssel feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

Redmi Note 10 5G 3

A Redmi Note 10 5G EU raktárból 52.059Ft. Ehhez telepítsd fel a telefonodra a Gshopper appot és ott kiválaszthatod a 27 ezer forintos kedvezmény kupont.

Redmi Note 10 5G 4GB/64GB

_____________________________________________________________

POCO M4 Pro 5G mobiltelefon 61 ezer forintért EU raktárból

Ahogyan az a hírekből sejthető volt a Redmi Note 11 specifikációit kapta meg az új modell. POCO M4 Pro 5G is Android 11 rendszert futtat, ami a Global Version kiadásnak köszönhetően magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A meghajtásért nem a Qualcomm Snapdragon, hanem a MediaTek Dimensity 810 processzora felel, ami nyolc magos és maximálisan 2.4GHz-es sebességre képes. Az új variáns előnye, hogy nem csak a hazai 4G B20-as LTE hálózatot, hanem az 5G-t is támogatja.

A kijelző képfrissítése már 90Hz-re képes az IPS panel. A megjelenítő jelen esetben 6.67 colos, felbontása 2400 x 1080 pixel, amit a karcoktól Gorilla Glass üveg véd. Az előlapara 16 megapixeles kamerát szereltek, hogy megfelelő szelfiket lehessen készíteni a telefonnal.

A hátlapon három kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 50 megapixele és kapott egy 8 megapixeles nagylátószögű kamerát is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 33W-os töltéssel feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

Tedd fel a Gshopper telefonos appot, kattints a kuponra és 61.348 forintra csökken az 5G-s XIAOMI POCO M4 Pro 5G DUAL SIM 4/64GB-os mobiltelefon ára, amit EU raktárból küldenek!

POCO M4 Pro 5G

_____________________________________________________________

AirAux AA-UM13 bluetooth fülhallgató

Az AirAux AA-UM13 bluetooth 5.1 kapcsolatot használ, nem gumiharangos megoldást, hanem a fülbe ülő kivitelt kapott.

Az AirAux AA-UM13 IPX4 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 13 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

Az oldalán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy elindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangasszisztensét vagy zeneszámot válthatunk. Az AirAux AA-UM13 fülhallgatókat az USB Type-C portal szerelt tokjában tölthetjük fel. A kuponnal 27.99$-ba kerül.

AirAux AA-UM13 bluetooth fülhallgató

Kupon: BGAUDIO

_____________________________________________________________

Xiaomi Capsule Headphone Pro a vezetékes fülhallgató

Az Xiaomi rengeteg kiegészítője mellett egy fülhallgatót is piacra dobott, ami elég alacsony árazást kapott. A 19.99$-ba kerülő termék a kihalóban lévő vezetékes vonalat képviseli. Megjelenésében pedig a letisztultságot fedezhetjük fel elsőre.

A driverek döntöttek, hogy kényelmesebb legyen a viselésük. A harisnyázott kábel 1.25 méter hosszú, amin helyet kapott a zenevezérlés és hívásfogadás gombja, mikrofon és hangerőszabályzó is.

Xiaomi Capsule Headphone Pro a vezetékes fülhallgató

_____________________________________________________________

Baseus 2in1 20W vezeték nélküli töltő

A Baseus 2in1 töltő kötelező azoknak, akik a mobiltelefonjuk mellett a fülhallgatójukat is vezeték nélkül szeretik tölteni.

Az ovális kivitelű 200 grammot nyomó és 170*70*7mm méretű, két eszköz töltésére szolgáló vezeték nélküli töltőpad, ami egy töltőn 15W, míg egyszerre két eszközt töltve 10+10 wattot tud leadni.

Az átlátszó kivitel különlegesen néz ki, hogy a töltőadapter alkatrészeire van rálátásunk. USB-C kábelt kell hozzá csatlakoztatni, amit a gyártó mellékel is a csomagban. Így az éjjeliszekrényen is tökéletes választás lehet ez a mindenes töltő, ami dot matrix kijelzőt kapott a töltésteljesítmény megjelenítéséhez.

Baseus 2in1 20W vezeték nélküli töltő

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás