Percek alatt elkészíthető jégkocka, folyamatos működéssel az egész buli alatt kiszolgálja a vendégsereget.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-2

A BlitzWolf audió termékekre szakosodva jött létre az AirAux márka, míg konyhai eszközeit a BlitzHome név alatt mutatja be. Ennek a kategóriának a legújabb darabja a BlitzHome BH-IM2, ami egy jégkocka készítő gép.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-4

A BlitzHome ad a külsőségekre és a színvilágáról már ismerős csomagba bújtatva érkezett meg legújabb konyhai termékük. A hungarocell ágyba öltöztetett EU szabványú csatlakozóval van szerelve, amit már megszokhattunk a gyártótól, így nincs szükség külön átalakítóra a használatához. A 35.8 x 24.8 x 29 centiméteres méret nem is olyan nagy, hogy ne férne el bármilyen asztalon.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-3

Víztartályának kapacitása 1.8 liter, amit egy átlátszó borítással rendelkező ajtó takar. Ide önthető be a jég készítéséhez szükséges víz és innen vehetjük ki a hűsítő jégkockákat. A működéséhez csak fel kell tölteni tiszta vízzel a tartályát, be kell kapcsolnunk a gépet és mindent maga végez.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-5

A jég készítésekor az ICE felirat világít, de visszajelzést ad akkor is, ha kevés a víz, illetve megtelelt a jég tartály. Lehetőség van automatikus tisztításra, ami nem csak az első használatbavételkor jön jól, hanem pár használat után is érdemes kitakarítani az eszközt.

Leírása szerint 21 Celsius fokon, 24 óra alatt 10-12 kilogramm jeget képes előállítani. Vízzel feltöltve, bekapcsolás után leereszti a 9 darab hőcsövet, amik körül vizet áramoltat, így a készülnek a kehely alakú jégdarabok körülbelül 7-15 perc alatt. Ezek elkészítésének ideje függ a környezeti hőmérséklettől és a bele töltött víz hőmérsékletétől is. A legelső, indítás utáni készítés mindig lassabb, de a harmadik etapnál már körülbelül 8-9 perc alatt elkészültek a jégkockák.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-6

Érdekes dolog nézni működés közben ahogy, mint egy apró szökőkút, áramoltatja a felső szinten a vizet, míg az meg nem fagy a csövek körül. Majd a jégdarabok eltávolításához kissé felmelegíti ezeket a csöveket és egy motorikusan mozgó lapát segítségével a maximum 500g kapacitást elbíró tartóba üríti a jégdarabokat.

BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítés

BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő

Az automata tisztításról már szót ejtettünk, azonban a fel nem használt víz mennyiségéről még nem. Szerencsére egy faék egyszerűségű módszerrel, azaz egy dugó segítségével, a gép alján keresztül leereszthető a tartályba öntött vízmennyiség.

BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-12 BlitzHome BH-IM2 Ice Maker_-13 BlitzHome BH-IM2

Használhatóság szempontjából az az ideális, ha a vendégserek érkezése előtt 1 órával beindítjuk a szerkezetet, hogy addigra elegendő jégkockát készítsen, hogy aztán utána már csak szinten kell tartania a fogyasztás mértékével megegyezően azt. A BlitzHome BH-IM2 jégkocka készítő limitált ideig csak 99.99$-ba kerül a kuponnal, amit EU raktárból (CZ) küldenek, így áfa és vámmentesen érkezik meg.

Kupon:BGSHJIM2

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás