A BlitzWolf BW-RC02 távirányítóval nem a készülékeinkhez kapott infravörös szenzorral ellátott vezérlőt kell használnunk, hanem a mobiltelefonunkkal rácsatlakozva kiadhatjuk a parancsot és a BW-RC02 elküldi a jelet a készülékeink felé.

BlitzWolf BW-RC02 3

360 fokban képes szórni az infravörös jelet, ami kell is, hiszen egy fix pontban fogjuk használni az eszközt, hogy a szobában található műszaki kütyüinket vezérelhessük általa. Alexa és Google Home kompatibilis, ezen kívül pedig a Tuya platformmal is használható.

BlitzWolf BW-RC02 1

Beállíthatunk időzítést is, hogy például a TV-t pontban hány órakor kapcsolja be. Az infravörös vezérlő hatótávolsága 10 méter lehet, azonban ha a szoba közepén, mondjuk a dohányzóasztalon pihen, akkor máris minden irányban vezérelhetővé válnak a helyiségben található távirányítható eszközeink.

A működéséhez szükséges energiát microUSB porton keresztül veszi fel, a telefonunkhoz WiFi-n keresztül csatlakozik. A kis eszköz hangulatvilágítással is rendelkezik, hogy kiválasszuk a nekünk legjobban tetsző színeket piros, zöld, kék, ciánkék és lila szín közül. A BlitzWolf BW-RC02 nem is drága, hiszen csak 11.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-RC02 2

A BlitzWolf BW-RC02 távirányítót itt találod meg európai raktárból 16$-ért

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás