A gyártónak vannak okos eszközei, amit a konnektorba dughatunk, de a BlitzWolf BW-SHP8 személyében most egy komplett aljzatot kapunk, amit nem csak WiFi modullal szereltek fel, hanem fogyasztásmérésre is képes, amit az okostelefonunkon képes megjelenteni.

blitzwolf_bw-shp8_3.jpg

Az EU szabványú aljzat 2.4GHz-es WiFi-vel rendelkezik, így az okostelefonunkon található alkalmazás segítségével be és kikapcsolhatjuk, de beállthatunk neki időzítést is, így a hozzá csatlakoztatott eszközt a megadott időpontban be és kikapcsolhatja. Maximálisan 3680W teljesítményű fogyasztó köthető rá, és beépített fogyasztásmérővel is rendelkezik, így a telefonos alkalmazás képes kijelezni a csatlakoztatott eszköz fogyasztását.

Nagyon baráti áron mérik a BlitzWolf BW-SHP8 aljzatot, hiszen a kuponnal csak 14.99$-ba kerül EU raktárból

Kupon:BG354714

Más fogyasztásmérőket és okos eszközöket itt találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás