A KUU LEBOOK Pro egy remek Microsoft Surface alternatíva a kategória kicsire apadt piacán, ami 8. generációs Intel i7 processzorral, 16GB memóriával, érintőkijelzővel és 512GB-os SSD-vel érkezik.

Az európai raktárból rendelhető laptop/táblagép nem csak áfa és vámmentes, de európai szabványú töltőadapter, toll és tok is jár mellé, hogy a táblagépet laptopként használjuk.

A táblagép 12.6 colos kijelző mérettel rendelkezik. Nem spóroltak a pixeleken, így 2160 x 1440-as felbontást kapott. kapunk hozzá egy angol kiosztású billentyűzetet és egy stylus-t is, ami 4096 nyomáspontra képes.

A gép lelkét egy 8. generációs Intel Core I7-8550U, ami alap órajelen 1.8GHz-en jár, de maximálisan 4GHz-re képes, így a teljesítményre egyáltalán nem lehet panaszunk. Egy laptop sebességével rendelkezik táblagép méretben, a 16GB memória és 512GB méretű SSD meghajtó társaságában.

Az alumínium házon két USB-C és fülhallgató csatlakozót találunk. A vezeték nélküli kapcsolatok közül Bluetooth 4.2 és 2.4/5GHz-et támogató WiFi-t kapunk. A 20.5 x 28.8 x 0.95 centiméteres mérethez 900 grammos súly társul. Ahogyan a Surface táblagépeknél megszokhattuk, itt is kapunk a táblagépből elővarázsolható támasztékot, amivel akár 150 fokos szögig is kinyitható.

A KUU LEBOOK Pro a felbontásának és teljesítményének köszönhetően kiválóan alkalmas képek szerkesztésére és akár még videókat is vághatunk vele útközben. A külső tárolók csatlakoztatása pedig pofon egyszerű az USB-C portoknak köszönhetően. A táblagép természetesen kamerát is kapott, így akár Skype hívásokat is lebonyolíthatunk vele. Az előlapra egy 5 megapixeles, a hátlapra pedig egy 8 megapixeles szenzor került. Természetesen Windows 10 licenc is jár a táblagéphez, ezáltal pedig már előre feltelepítve megkapjuk az ablakos operációs rendszert.

Laptopként vagy táblagépként is könnyedén használható a billentyűzettel, ceruzával ellátott erőgép, amit az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

KUU LEBOOK Pro

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás