Három Xiaomi monitor, három különböző méretben 24-től 34 colos átmérőig különböző feladatokra.

Xiaomi Redmi 27 colos monitor

A Xiaomi Redmi monitor 27 colos mérettel rendelkezik. IPS panelt használ, így a betekintési szögek is megfelelőek, szám szerint 178 fokosak. A 16:9 képaránnyal rendelkező monitor a belépőszintet képviseli, így FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik.

Az alacsony kék fény kibocsátású és 60Hz-es kijelzővel rendelkező monitor oldalsó kávái vékonyra lettek szabva, így akár több monitort is egymás mellé tehetünk. Hátul nem csak egy HDMI csatlakozót, hanem fülhallgató csatlakozót és egy VGA portot is kapunk, így régebbi laptopunkat, számítógépünket is ráköthetjük.

A Xiaomi Redmi monitort itt találod meg

______________________________________________________

24.5 colos és 165Hz-es gamer Xiaomi monitor

Kisebb, de sokkal többet tud, mint az előző modell. A 24.5 colos mérettel rendelkező Xiaomi monitor európai raktárból rendelhető meg, az áfa és vámmentes termékhez kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhasd meg azt. 16:9-es képaránnyal rendelkező monitor már 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ami remekül használható konzolos vagy számítógépes játékokhoz.

400cd/㎡ fényerő és 3000:1-es kontrasztarány jellemzi, a felbontása pedig 1920×1080 pixel. A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje csupán 2ms és támogatja a HDR-t is. Csatlakozók közül 1 Display Port bemenetet kapott, így PC-t, laptopot, de még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, hiszen a 2 HDMI is helyet kapott rajta, a tápkábel és audio csatlakozó mellett.

A monitornak nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge vertikálisan és horizontálisan is állítható. A kedvezmény kóddal 153$-ba, azaz körülbelül 55 ezer forintba kerül az európai (Czech) raktárból.

24.5 colos és 165Hz-es gamer Xiaomi monitor

Kupon: BGXMonitor

___________________________________________________

34 colos ívelt Xiaomi monitor 144Hz-es képfrissítéssel a legjobb mozi és játékélményért

A 34 colos mérettel rendelkező Xiaomi monitor európai raktárból rendelhető meg, az áfa és vámmentes termékhez kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhasd meg azt. 21:9-es képarányával 30%-kal nagyobb látószög érhető el, ami főként játékoknál ideális választás. A 144Hz-es képfrissítésével a játékosoknak kedvez, aki konzolhoz vagy számítógéphez választaná a Xiaomi monitorát.

300 nites fényerő és 3000:1-es kontrasztarány jellemzi, a felbontása pedig 3440×1400 pixel. A leírás szerint 121%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje 4ms. A képfrissítés frekvenciája pedig a már említett 144Hz. A modellnél az AMD FreeSync Premium Technology is támogatott és az alacsony kékfény kibocsájtást is megtaláljuk a repertoárban.

Csatlakozók közül 2 HDMI bemenetet kapott, így PC-t, laptopot, de még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, hiszen a 2 Display Port is helyet kapott rajta, a tápkábel és audio csatlakozó mellett.

A monitornak nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge vertikálisan és horizontálisan is állítható. A kedvezmény kóddal 303$-ba, azaz körülbelül 110 ezer forintba kerül az európai (Czech) raktárból.

34 colos Xiaomi monitor

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás