A Redmi 10A most is a gyártó belépőszintű mobiltelefonjainak újabb tagja, ami alacsony árával a fiatalokat és időseket, illetve a szűkebb pénztárcával rendelkező vásárlókat célozza meg.

A Xiaomi Redmi 10A modellben nem fejlesztettek túl sokat az elődhöz képest, így ez is a MediaTek Helio G25 típusú processzorát használja. A CPU 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. Memóriából 3 és 4GB választható, a belső tárhely mérete ennek megfelelően 32 vagy 64GB lehet, de használhatunk memóriakártyát is, egészen 521GB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálóztatot is.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat és nem USB-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre lesz képes. Neked tetszik az új Redmi 10A?

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás