A BlitzWolf BW-PSSD1 SSD 256GB-os kapacitással és USB3.1 Gen1 csatlakozóval rendelkezik.

pssd1 2

Az alumínium házas és 10 x 2.9 x 0.9 centiméteres BW-PSSD1 külső SSD meghajtó nem sokkal nagyobb, mint egy átlagos méretű pendrive, de annál sokkal többet nyújt. A csupán 30 grammos súllyal rendelkező tárolók már a legújabb USB 3.1 csatlakozó felületet is támogatják, így az ezzel kompatibilis, Type-C csatlakozóval ellátott számítógépünkkel már akár 430MB/s olvasási és 370MB/s írási sebességre is képesek.

pssd1 1

Így már egy 4K-s videó átmásolása is csupán másodpercekbe telik. Az USB szabvány természetesen visszafelé kompatibilis, így akár az USB3.0 vagy az USB2.0 szabványú portokkal ellátott gépeken is használhatjuk, csak kisebb sebességgel. Ehhez pedig egy USB-A Type-C kábellel a normál USB porton keresztül is használhatjuk az eszközt.

pssd1 3

BlitzWolf BW-PSSD1 256GB-os meghajtó

🔹Kupon : BG87938b

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás