A HiBREW H1A az a kávéfőző, amivel egyaránt elkészíthető darált kávéból, Dolce Gusto és Nespresso kapszulából készült reggeli kávé adagunk.

Csomagolását tekintve alapos munkát végeztek. Nem egy általános kínai csomagolást kapunk, hanem amolyan európai szintű érzésünk van a színes doboz, leírás és a bő mennyiségű kiegészítőket nézve.

HiBREW H1A 3 az 1-ben kávéfőző európai raktárból

HiBrew H1A_

A HiBREW H1A aránylag kicsi, 26 x 26 x 11 centiméteres kávéfőzőről első látásra is lerí, hogy ez bizony egy kapszulás modell. Azonban kapott egy kis csavart is, hiszen a cserélhető fejeknek köszönhetően nem csak kapszulát, hanem őrölt kávét is lefőzhetünk vele, kinek milyen igénye lenne.

Az alján gumi tapadókorongok segítik megakadályozni azt, hogy a könnyű súlyú kávéfőzőt véletlenül fellökjük és ez egyben kellő stabilitást is ad a 19 Bar nyomású szivattyú munkája mellett is.

Szemből a kivehető és magasságállítással rendelkező műanyag csepegtető tálcát láthatjuk, amivel csészét és kisebb bögrét is használhatunk. A felette lévő fejekből hármat kapunk, a már említett őrölt kávé, Dolce Gusto és Nespresso kapszulákhoz. Ezek stabilan, a fejek végén lévő mágnesnek köszönhetően kattannak a helyükre, hogy aztán a felette lévő kart ráhajtsuk a fejre.

HiBrew H1A_-4

A felső részen a be/kikapcsoló multifunkciós gombja, amivel válthatunk a hideg és meleg italok között (kék, illetve piros világítással jelölve azt), mellette pedig a kis (100 milliliter) és nagy (150 milliliter) folyadékmennyiség választógombja található.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha például csak 50 milliliter kávére lenne szükség egy espresso-hoz. Ilyenkor manuálisan, a gombot megnyomva kell leállítanunk a vízadagolást. Egy kis szokást igényel, de nem lehetetlen feladat a mennyiségek meghatározása.

Kapszulás kakaó

 

Kapszulás espresso

HiBrew H1A_-8

HiBrew H1A_-9

Bekapcsolás után nem kell sokat várnunk rá, hogy a hátsó, 600 milliliter űrtartalmú tartályba tölthető vízből kávét készíthessünk magunknak. Az őrölt kávéhoz külön kanalat is mellékel a gyártó, így a kávé kimérése és a tömörítésé is megoldódott.

Kapszulás cappucino

HiBrew H1A_-11

A HiBrew kávéfőzővel nem csak a megszokott reggeli kávénkat ihatjuk meg, hanem kísérletezhetünk is a kapszulás kávékkal is. Így pénzt takaríthatunk meg, hiszen nem kell külön egy Dolce Gusto és egy Nespresso gépet vásárolnunk, hanem mindent egy eszközzel próbálhatunk ki. A kávékapszulák népszerűségének köszönhetően pedig nagyon sok gyártó kínál már saját név alatt is italokat, kakaót és levest is, amit ugyancsak elkészíthetünk a HiBrew-nak köszönhetően. Akár a nagyobb bolthálózatok saját márkás termékeit is kipróbálhatjuk a kapszulás fejeknek köszönhetően.

Kapszulából vagy darált kávéból is remek ital készíthető, kellemes kávéhabbal ellátva. Ha több komponensű kapszulákat használnánk, akkor is bátran lefőzhetjük először a tej kapszulát, majd a kávé, karamell kapszulákat is.

Megszokott ízekre vágyóknak, kaland keresőknek vagy kapszulás kávét kipróbálóknak is remek ez a HiBrew kávéfőző, hiszen nem kell lemondanunk az őrölt kávéról és kapszulás kávékat is kipróbálhatunk vele. A HiBREW H1A 3 az 1-ben kávéfőző az áfa és vámmentes CZ raktárból rendelhető meg, egy sima kávéfőző áráért. De aki még újabb modellre vágyik, azok kipróbálhatják a H2A modellt is.

HiBREW H1A 3 az 1-ben kávéfőző európai raktárból

A többi HiBrew kávéfőző

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás