Mi, magyar vásárlók kaptunk kedvezményt az aktív zajszűréssel rendelkező, már Global version modell Redmi AirDots 3 Pro Bluetooth fülhallgatóra.

Redmi AirDots 3 Pro 1

A vezeték nélküli fülhallgató már Bluetooth 5.2 kapcsolatra képes, ennek köszönhetően pedig a lehető legalacsonyabb lehet a késleltetés filmek, játékok közben is. Az alacsony energiafelhasználással rendelkező vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter lehet.

Olyan újdonságot is kapott a Xiaomi fülhallgatója, mint a viselés érzékelés. Ennek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből a fülhallgatót, megállítja az épp játszott zeneszámot. Ha visszahelyezzük a fülünkbe, onnan folytatja, ahol abbahagytuk. Az aktív zajszűrés gondoskodik arról, hogy a lehető legjobban zárjuk ki a környezeti zajokat, amit több lépcsőfokos háttérzaj csökkentéssel válaszhatunk ki.

Redmi AirDots 3 Pro anc

Redmi AirDots 3 Pro 2

A vezérléshez érintésérzékeny felületet kapunk a zenevezérléshez, telefonáláshoz vagy a hangasszisztens használatához. A kompatibilis Xiaomi telefonokkal (Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 10, Mi 11, K30, K40 széria) pedig elérhető a fülhallgató tokját felnyitó infó panel, aminek köszönhetően információt kapunk a tok és a fülhallgatók akkumulátoráról.

Redmi AirDots 3 Pro 3

A tok 470mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de használható a vezeték nélküli töltés is. A fülhallgatókat pedig 6 óra zenelejátszásra használhatjuk egy feltöltéssel, az akkumulátorát pedig kevesebb, mint 1 óra alatt képes feltölteni. A kuponnal 47.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Redmi AirDots 3 Pro

🔹Kupon : BGHU1704

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás