BlitzWolf® BW-MS3 állványra két kijelzőt is rögzíthetünk, aminek nem csak a pozícióját de a dőlésszögét is állíthatjuk és akár függőleges módban is használhatjuk.

BlitzWolf® BW-MS3 egy asztallapra könnyedén felszerelhető monitor állvánnyal rukkolt elő. Ennek köszönhetően nem muszáj a monitort (illetve monitorokat, mert egyszerre kettőt is fel lehet rá szerelni) a saját talpára állítva használni, így az asztalunkon is több hely maradhat.

Az állványon a monitor vertikálisan 360 fokban körbe forgatható, a kijelzőnket pedig 180 fokos szögben horizontálisan is megdönthetjük. A monitor vezetékét magába az állványba fűzhetjük be, így nem fog külön helyet foglalni és esztétikusabban is fog kinézni. A Vesa szabványú rögzítővel rendelkező termék majdnem féláráon kapható a Banggood európai raktárából, mintha Kínából vásárolnánk meg. A maximális teherbírása 6.5 kilogramm lehet.

A dupla BlitzWolf BW-MS3 monitor állványt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU1700

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás