A Teclast F7 Plus Ⅲ laptopot kifejezetten azoknak tervezték, akiknek fontos, hogy egy könnyű és vékony laptopot magukkal vihessenek bárhová. A hosszú üzemidő, az energiatakarékos processzor, a mellé rakott 8GB memória és az SSD meghajtóval szerelt gép hű tásunk lehet minden nap!

A Teclast itt is a letisztult megjelenést követi. A szürke alumínium ház eleganciát és minőségi érzetet kelt az emberben. A 32.21 x 21.93 x 2.09 centiméteres méretekkel rendelkező laptop 1.3 kilogrammot nyom. Ebből a méretből már sejthető, hogy az arany középutat választották, azaz nem túl nagy és nem is túl kicsi a kijelzője. Egy 14.1 colos FullHD (1920 x 1080 pixel) felbontású IPS panelt kapunk.

Teclast F7 Plus Ⅲ 1

Külön jó hír, hogy a már megszokott angol kiosztású billentyűzet, háttérvilágítást is kapott. A Teclast F7 Plus Ⅲ laptopban az Intel Gemini Lake N4120 processzor kapott helyet. A kis négy magos CPU alap órajele 1,1 gigahertz, míg turbóval ez 2,6 GHz-ig emelkedhet, fogyasztása pedig 6W-ban maximalizálódik. A maximálisan megemelt órajelet mindaddig tartja az N4120, amíg egy bizonyos hőfokot el nem ér a processzor hőmérséklete, ha ez megtörténik, visszaveszi az órajelet az optimális hőtermelés érdekében. Ahhoz, hogy minden alkalmazásunk elférjen a memóriában, 8GB LPDDR4 RAM került a laptopba. Tárhely fronton a 256GB méretű gyors M.2 SSD lesz a segítségünkre.

Teclast F7 Plus Ⅲ 2

Csatlakozó fronton kapunk microSD kártya olvasót, két USB 2.0 és 3.0 portot, miniHDMI és fülhallgató csatlakozót. Ezen kívül kapunk Bluetooth 4.2 és ac-s WiFi modult is. A kijelző felett egy 1 megapixeles kamerát találunk. A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amihez a Windows Update-ből letölthetjük a Magyar nyelvi fájlt, így máris egy magyar nyelvű Windows lesz a gépünkön.

Teclast F7 Plus Ⅲ 5

A Teclast F7 Plus Ⅲ a mostani akcióban 349$-ért vásárolható meg az áfa és vámmentes CZ raktárból.

Teclast F7 Plus Ⅲ laptopot itt találod meg

🔹Kupon : BGCZEU73

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás