A BlitzWolf® BW-OP2 nem más, mint egy összecsukható napelem, így a több napos családi táborozás, pecázás, sátorozás alatt is mindig lesz energiánk, hogy feltöltsük a telefonjainkat és táblagépünket.

Az összecsukható szolár panel 540x508x27 milliméter méretű, ám kinyitva már közel két méter hosszúságú. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtsük a nap sugarait, ami beépített USB és DC csatlakozóval is rendelkezik.

A maximálisan 150W teljesítmény leadásra képes napelem USB-A portján maximum 5V/2,4A, a másik USB-A portján 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A=max. 18W, míg USB-C portján maximálisan 20 wattot képes leadni, így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A DC portjáról akár nagyobb teljesítményfelvételű eszközöket is elláthatunk vele energiával, akár egy méretes akkumulátort is, ami estére elegendő energiát biztosít majd a számunkra. A BlitzWolf® BW-OP2 nem olcsó, de vele energiához juthatunk akkor is, ha nincs a közelben semmi sem.

A BlitzWolf® BW-OP2 249$-ba kerül a Bangood európai (CZ) raktárából, ahonnan áfa és vámmentesen rendelheted meg

Kupon:BG9b4c05

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás