A Xiaomi Mijia (MJSTS1) Robot Vacuum Cleaner Pro megnövelt szívóerővel rendelkezik a meglévő ismert és mindenki által kedvelt funkciók mellett. Emellett pedig továbbfejlesztett vizuális rendszert kapott az új szenzoroknak köszönhetően.

A továbfejlesztett robotporszívó európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok. Az ismert LDS szenzort mellet egy optikai képérzékelőt is kapott, amivel könnyebben és alaposabban határozza meg a lakásban találhatót tárgyakat, hogy merre navigáljon, ezzel tervezve meg az útvonalát. Erről a telefonos alkalmazásnak köszönhetően virtuális térképet is kapunk a mobiltelefonunkra.

Szívóereje nagyobb, mint a többi robotporszívóé, hiszen 4000Pa szívóerővel rendelkezik és HEPA szűrővel is ellátták. De nem csak porszívózik, hanem a padlót is képes feltörölni, ha arra van szükség. Ebben a kombinált portartálya segíti, ami összesen 560ml kapacitású (260+300ml), hogy a porszívózás mellett fel is tudja törölni a padlót a víztartálynak köszönhetően. Ez a vízadagolás a telefonos alkalmazással személyre szabható, hogy milyen adagolást válasszunk.

Az akkumulátorával 160 percig képes üzemelni, ami elegendő egy 250 négyzetméter alapterületű helyiség takarításához.

A Xiaomi Mijia (MJSTS1) Robot Vacuum Cleaner Pro okos robotporszívó a Banggood európai raktárából (CZ) áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kedvezmény kóddal 389$-ért.

Kupon:BGCZPLXMPV

A többi robotporszívót itt találod

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás