A Xiaomi sikeres POCO szériájának új darabja már úton van, hamarosan leleplezik a gyártó POCO M4 Pro készülékét, ami a remek POCO M3 Pro utódjának szánnak.

POCO M4 Pro 2

A Xiaomi-tól már megszoktuk, hogy már kész hardverelemekkel összeállított telefonokat más kameraszenzorral, módosított külsővel jelentet meg.

A pletykák szerint a POCO M4 Pro a Xiaomi Redmi Note 11 rebrandingelt változata lesz, így várhatóan MediaTek Dimensity 810 SoC 90 hertzes kijelző és 5000mAh kapacitású akkumulátorral jöhet.

POCO M4 Pro 1

Az 5G támogatással rendelkező M4 Pro várhatóan 4GB memóriát és 128GB-os tárhelyet kap majd, négy hátlapi kamerával, amiből a fő szenzor 50 megapixeles és egy nagylátószögű 8 megapixeles kamerát is kapni fog.

POCO M4 Pro

A bemutatót november 9-re datálták, az eseményt a YouTube-on követheted nyomon, ahol leleplezik a POCO M4 Pro modellt.

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás