Négy porttal (2 USB-A és 2 USB-C) is rendelkezik a Baseus GaN2 Pro, ami maximum 100 wattot képes kisajtolni magából, támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 65 wattot is le tud adni, hogy még egy laptopot is feltölthess róla.

Baseus GaN2 Pro 100W -1160156

A Baseus még kiegészítőt is mellékelt a csomagban, ami jól fog jönni, hiszen egy Type-C kábelről van szó, ami maximum 100 watt teljesítményt is képes átvinni magán. Ez pedig kell is ehhez a gyors töltőhöz és szerencsére ezért az extráért plusz pénzt sem kell kiadnunk.

Baseus GaN2 Pro 100W -1160158

Ahogy a nagy öregek mondanák, van benne anyag. Meglepő mennyire súlyos kis eszközről beszélünk és már egyfajta bizalmat ébreszt a felhasználójában a terméket nézve. Meg is bízhatunk benne, hiszen a Baseus tett róla, hogy a hozzá csatlakoztatott eszközeinknek ne legyen baja.

Számos töltési protokollt támogat, de mi az, amiben szinte egyedülálló?

  • A GaN 2 Pro technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni.
  • A BPS II protokoll képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb.
  • A BCT technológia által képes figyelni a hőmérsékletét, így túlmelegedés ellen visszavesz a teljesítményből.
  • Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Baseus GaN2 Pro 100W -1160162

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. Egy Type-C portja akár 65 wattot is képes leadni és mellé még egy másik Type-C portot is használatba vehetünk 30 wattal. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközünket, akár egyszerre 4 darabot is ellássunk árammal. Így akár 60W+20+2x15W is lehetséges. Tehát egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthetünk róla.

Kipróbáltam a laptopommal, felismerte és kiírta, hogy ez valóban egy 100 wattos töltő. De persze ilyen teljesítménnyel a laptopom miatt nem tudja tölteni a gépet. Viszont bőven van benne tartalék, hogy az összes portjára ráaggatott eszközünket ellássuk energiával.

Baseus GaN2 Pro 100W -1160161

Baseus GaN2 Pro-t akár európai raktárból (ES) is megrendelheted, de a kínai raktárban lévő termékre kuponunk is van. Innen az EU Priority Line opciót válaszd, hogy áfa/vámmentesen rendeld meg.

GaN Tech Baseus GaN2 Pro 100W

Kupon: BG7ce8a6

GaN Tech Baseus GaN2 Pro 65W

Kupon: BGbe98ef

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás