Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Autó indító akkumulátor, vezeték nélküli fülhallgató, mini PC és sok minden más is.

iMars J05 autó indító akkumulátor

Lassan itt van a hideg idő, ami nem kedvez az autó akkumulátorának. Az iMars ebben segít, hiszen, ha sokáig nem használjuk a gépjárművet, esélyes, hogy álltában lemerül az akkumulátora.

Az indításnál segít az iMars J05, ami után menet közben tölthető az akku. Így bebikázhatjuk az autót, hogy el tudjunk indulni akár egy hosszabb útra vagy a legközelebbi autós üzletig, hogy beszerezzük az új akksinkat.

Az iMars terméke 18000Mah kapacitású teleppel rendelkezik, aminek köszönhetően egy benzines és dízel autónkat is elindíthatjuk. Ezek mellett felszerelték USB portokkal is, hogy akár még mobiltelefon töltőként is használjuk. Illetve LED lámpát is kapott, ha az út szélén a sötétben állnánk meg, legyen fényforrásunk, amivel világíthatunk.

Az iMars autó indító akkumulátor 49.99$-ba kerül, amit az áfa és vámmentes európai raktárból rendelhetsz meg.

iMars J05 autó indító akkumulátor

___________________________________________________________

Haylou MoriPods

Haylou MoriPods 2

CVC zajszűrést kapunk, ami a négy mikrofont is használja a zajok jobb kiszűrése érdekében. Ezáltal pedig telefonálás közben is jobban fog hallani minket a hívó fél, a zajszűrésnek köszönhetően pedig mi is tisztábban fogjuk hallani a vonal másik felén lévő partnerünket. Persze ez nem aktív zajszűrés, azt a közel kétszer drágább termékekben kell keresnünk. De erre például a BlitzWolf-nak is van már alternatívája a BlitzWolf® BW-FYE11 személyében.

Haylou MoriPods 5

A Haylou MoriPods már a legújabb Bluetooth 5.2 technológiát használja, de ez természetesen visszafelé kompatibilis, így régebbi protokollt támogató mobiltelefonnal, okosórával, laptoppal vagy táblagéppel is használhatjuk. És pont ez az előnye a fülhallgatónak, hogy bármikor, bárhol használatba vehető. Nem kell több eszközt magunkkal vinni, elég csak egyet, amivel a Bluetooth kapcsolaton keresztül számos eszközhöz csatlakozhatunk.

A Haylou MoriPods tokja, amiben a fülhallgatókat tárolhatjuk, nagyobb akkumulátort kapott, de nem csak ez az egyetlen újítás. A tartójának akkumulátora 450mAh-ról 500mAh kapacitásra nőtt a Mi Air 2S-hez képest, a füleseket egy feltöltéssel már 5 órán át használhatjuk. Ha feltöltjük a tartókat, akkor pedig akár 24 órán át használhatjuk őket. A fülest USB Type-C kábelen láthatjuk el energiával. Számos protokollt és kodeket támogat a Haylou MoriPods, köztük az AAC and SBC kódolást is. IPX4 védettséget kapott és a vezérlés természetesen érintésérzékeny.

Haylou MoriPods 1

Az előnye a Xiaomi termékével szemben a széles színválaszték is, hiszen fekete, fehér és rózsaszínben is megrendelhető a nagytesónál olcsóbban, a bevezető akcióban 37.99$-os áron.

A Haylou MoriPods a linkre kattintva EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

___________________________________________________________

Bakeey MX7 érintőkijelzős okosóra

A Bakeey MX7 1.69 colos IPS kijelzővel rendelkezik. Testhőmérséklet és pulzusmérővel is fel van szerelve. A Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az óránkkal, így üzenet és hívásértesítésre is alkalmas.

Nem csak pulzusmérés, de véroxigénszint mérő is került bele. Tud lépésszámlálást, alvásmonitorozást, zene és kamera vezérlést is.

A Bakeex MX7 az előrendelői akcióban 28.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Bakeey MX7 érintőkijelzős okosóra

___________________________________________________________

Mecool KM7 médialejátszó

A Mecool új lejátszója EU szabványú adapterrel érkezik. 2GB rendszermemóriát és 16GB tárhelyet kapott. Bluetooth 4.2, 10/100 LAN és 2.4/5GHz-es WiFi is került bele.

2 USB port került bele, de van microSD kártyaolvasó, LAN, AV és HDMI kimenet is. A mellékelt távirányítója mikrofonnal szerelt, így hangutasítást is adhatunk. Chromecast kompatibilis és a rendszere az Android 11 TV médiaboxokra alkotott megoldása.

Az új Mecool KM7 médialejátszó az előrendelői akcióban 63.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Mecool KM7 médialejátszó

___________________________________________________________

Trig Key Green G1 mini PC

A Trig Key Green G1 már 256GB kapacitású meghajtóval rendelkezik és 8GB DDR4 memória is sok mindenre elegendő lesz, de az egyik legfontosabb komponens az újabb Intel® Celeron® J4215 processzor, ami maximálisan 2.7GHz-re képes, fogyasztása igen kedvező, 10W-tal is beéri.

A kis gép másik előnye, hogy 2.5 colos meghajtót is beszerelhetünk, így a belső meghajtó mellé tehetünk egy SSD-t vagy akár egy több terabájt méretű HDD-t is, hogy minden adatunk elférjen rajta.

A Trig Key Green G1 mini PC 12.6 x 11.3 x 4 centiméteres háza akkora, mint egy vajas doboz. Kisméretű, keveset fogyaszt, így nem csak helyet spórolhatunk vele, de a villanyszámla költségét sem fogja nagyon megemelni.

A processzornak köszönhetően nem csak letöltésre, otthoni vagy kisebb irodai munkára, de YouTube videók, filmek nézésére is tökéletesen használható a sokrétű tartalomfogyasztás mellett. Már hardveresen képes dekódolni a VP8, VP9, H265 videókat. Teljesítmény szempontjából, a Cinebench R15 tesztben megelőz egy korosodó i3U processzort is.

Nem csak a házon legbelül találunk meg minden fontos alkatrészt, hanem magán a házon is, hiszen számtalan csatlakozóval látták el, hogy semmiben se szenvedjünk hiányt. A hátsó és oldalsó részen a következő portokat találjuk:

Csatlakozók:

  • 2x USB2.0 port,
  • 2x USB3.0 port,
  • 2x gigabites LAN csatlakozó,
  • 2x HDMI kimenet,
  • 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó,

Vezeték nélküli kapcsolatokból is jutott minden, ami re csak szükségünk lenne. Van itt nekünk Bluetooth 4.0 és 2.4G/5GHz, 802.11 b/g/n/ac WiFi is. A Trig Key Green G1 mini PC-hez HDMI kábelt is kapunk. A 8/256GB-os kisméretű számítógép 249.99$-ba kerül, ami 78.000 forintnak felel meg. Az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámköltségek nélkül kapjuk készhez a terméket.

Trig Key Green G1 mini PC

___________________________________________________________

Redmi AirDots 3 Pro

Redmi AirDots 3 Pro 1

A vezeték nélküli fülhallgató már Bluetooth 5.2 kapcsolatra képes, ennek köszönhetően pedig a lehető legalacsonyabb lehet a késleltetés filmek, játékok közben is. Az alacsony energiafelhasználással rendelkező vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter lehet.

Olyan újdonságot is kapott a Xiaomi fülhallgatója, mint a viselés érzékelés. Ennek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből a fülhallgatót, megállítja az épp játszott zeneszámot. Ha visszahelyezzük a fülünkbe, onnan folytatja, ahol abbahagytuk. Az aktív zajszűrés gondoskodik arról, hogy a lehető legjobban zárjuk ki a környezeti zajokat, amit több lépcsőfokos háttérzaj csökkentéssel válaszhatunk ki.

Redmi AirDots 3 Pro anc

Redmi AirDots 3 Pro 2

A vezérléshez érintésérzékeny felületet kapunk a zenevezérléshez, telefonáláshoz vagy a hangasszisztens használatához. A kompatibilis Xiaomi telefonokkal (Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 10, Mi 11, K30, K40 széria) pedig elérhető a fülhallgató tokját felnyitó infó panel, aminek köszönhetően információt kapunk a tok és a fülhallgatók akkumulátoráról.

Redmi AirDots 3 Pro 3

A tok 470mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de használható a vezeték nélküli töltés is. A fülhallgatókat pedig 6 óra zenelejátszásra használhatjuk egy feltöltéssel, az akkumulátorát pedig kevesebb, mint 1 óra alatt képes feltölteni. Az új Redmi AirDots 3 Pro mellett nagyon jó ajánlat a Pro jelző nélküli Redmi AirDots 3 is, ami hasonló tulajdonságok mellett alacsony árral rendelkezik. A kuponnal 57.99$-ba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

Redmi AirDots 3 Pro

🔹Kupon : BGfebfe7

 

 

Megosztás

Hozzászólás