A XIAOMI Wanbo T2MAX 1080p felbontást tud, a fedélzetén pedig Android rendszer fut, hogy alkalmazásokat is telepíthessünk rá az európai raktárból rendelhető projektorra.

XIAOMI Wanbo T2MAX 1

Igazán kicsi a 11 x 14 x 15 centiméteres kis eszköz, ami maximálisan 55W fogyasztással rendelkezik. Zoom funkciót nem kapott, ahogyan ez semelyik „olcsó” eszközbe sem kerül bele.

XIAOMI Wanbo T2MAX 5

A hardveres felépítésének köszönhetően egy okos eszközt kapunk. Bár a hardvere nem túl acélos és ezért csak Android 6 rendszert futtat, de az ezt támogató OS-t elláthatjuk a nekünk tetsző szoftverekkel. Ennek köszönhetően a telefonunk képét is tükrözhetjük a Miracast funkciónak köszönhetően. 1GB memóriát és 16GB belső tárhelyet kapunk, hogy az alapvető okosfunkciókat kihasználjuk a hardvernek köszönhetően. Így lejátszhatunk rajta keresztül, USB porton audio állományokat és videókat is avi, mov, mkv, stb.. formátumban.

XIAOMI Wanbo T2MAX 2

XIAOMI Wanbo T2MAX 4

A maximálisan 1920 x 1080 pixeles felbontásra képes XIAOMI Wanbo T2MAX, ami 2000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és 4:3 vagy 16:9 képarányt választhatunk. A fal vagy a vászonhoz képest a távolság 1.2-4 méter lehet, amivel 40-200 col, azaz akár 508 centiméteres képátlót is kaphatunk. A távirányítóval is ellátott kis projektor Bluetooth 4.0 és 2.4GHz-es WiFi-t is kapott, beépített 2x3W teljesítményű hangszórókkal szerelték. Csatlakozók közül kapunk HDMI és USB portot, manuális fókuszállítást.

XIAOMI Wanbo T2MAX

A XIAOMI Wanbo T2MAX a maga 148.99$-os, azaz 47 ezer forintos árával a legjobb olcsó projektor a piacon. Az európai raktárba (CZ) áfa és vámmentesen rendelhető.

A XIAOMI Wanbo T2MAX projektort itt találod meg

Kupon: BGOMH134

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás