A Teclast F5 már régóta elérhető a piacon. Előnye a kis mérete mellett az, hogy teljesen hátra hajtható érintőkijelzőjének segítségével rajzolhatunk is rá vagy akár táblagépként is használhatjuk. Most pedig európai raktárból is megvásárolható, a kedvezmény kóddal pedig a végösszegből is spórolhattok.

_1_eredmeny32018_08_15_11-39-23.jpg

Teclast F5 laptop

🔹Kupon : BGHU0915

A laptop teljes egészében alumínium borítást kapott, így a prémium érzésnek leszünk hiányában. A Teclast egy igazán kisméretű terméket szeretett volna megalkotni, hogy használható lehessen laptop szemmel nézve, de ne legyen túlságosan nagy, ha táblagép módban használnánk. Így egy 11.6 hüvelykes kijelzővel szerelt laptoppal álltak elő, ami kisebb, mint egy A4 méretű papírlap. A 27.4 x 18.8 x 1.2 centiméteres méret mellé 1,08 kilogrammos súly társul, tehát igazán kicsinek és könnyűnek mondható.

_1_eredmeny162018_08_15_11-27-03.jpg

A 11.6 colos kijelző egy FullHD felbontású, azaz 1920 x 1080 pixel megjelenítésére alkalmas IPS panel. A saját F6 Pro laptopom is remekül működik. A pár hónapos használat után is megfelelően feszesek a zsanérok. A laptopot használhatjuk normál üzemmódban, lefektethetjük a billentyűzetére, hogy a kijelzőt használhassuk, felállíthatjuk egy „A” betűt formázva, de természetesen táblagépként is használhatjuk, ha a kijelzőt teljesen hátrahajtjuk.

A gép lelke egy Intel Gemini Lake N4100-as processzor. A hűtést nem igénylő CPU négy magos, alap órajele 1,1GHz, de turbó módban 2,4GHz-ig skálázódhat. Ennél a processzornál nincs szükség ventilátorra, így igazán vékonyra szabhatták a gép házát. A grafikus feladatokért az Intel UHD 600 felel.

Memóriából 8GB, míg belső tárhelyből 256 gigabájtnyi SSD-t kapunk, ami nagyon jó hír! Jó hír, hogy van gyorstöltési lehetőség az USB Type-C porton keresztül, de kapunk még HDMI kimentet és fülhallgató csatlakozót is! Ahogyan az lenni szokott a gép angol billentyűzetkiosztással rendelkezik, így érdemes hozzá beszerezni egy magyar matricát. A gép látja a 2.4 és 5GHz-es wifi hálózatokat is. A kedvezmény kóddal a 315$-os ár (98 ezer forint) remek ajánlattá teszi, hogy egy könnyű, hordozható laptopra tegyünk szert.

A Teclast F5 laptopot itt találod meg

🔹Kupon : BGHU0915

Az EU Priority Line áfa és vámmentes szállítással rendelheted meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás