Az UMIDIGI BISON Pro jelenleg két színben érhető el, Hack Black és Storm Gray színekben választható. A megerősített ház nem csak a véletlen leejtéstől véd, hanem IP68 és IP69K minősítéssel is rendelkezik. Így vízben akár 1.5 méteres mélységig, 30 percen keresztül használhatjuk.

A hardveres részét nézve jó hír, hogy 128GB-os tárhelyet kapunk, míg memóriából 4GB LPDDR4X jár. A telefonon az Android 11 rendszer fut, amin megtalálható a magyar nyelvű menü és a telefont felkészítették az európai piacra is, így B20 támogatást is kapott. Processzorból azt a MediaTek Helio G80-at kapta meg, ami nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-es sebességre képes. Az AnTuTu benchmarkban pedig 181.000 körüli pontszámot ér el.

UMIDIGI BISON Pro 1

A 6.3 colos kijelző IPS technológiát használ, felbontása 2340 x 1080 pixel. A szenzorszigeten kapott helyet az átlagosnál nagyobb felbontású, 24 megapixeles előlapi kamera. A hátlapi képkészítőre is büszkék lehetnek a telefon tulajdonosai, hiszen a fő optika egy 48 megapixeles szenzor, ami a Sony műhelyéből került ki. Emellé pedig egy 16 és 5 megapixeles kamerákat kapunk a nagylátószögű és portré fotókhoz. Mellettük pedig egy infravörös optikai hőmérő is található.

UMIDIGI BISON Pro 2

A helymeghatározást a GPS, Glonass, Galileo műholdak segítik. Van Bluetooth, 2.4/5GHz WiFi és NFC is. Az UMIDIGI BISON Pro mobiltelefon 164 x 79.6 x 12.7 milliméteres méretekkel rendelkezik, a háza alá pedig egy 5000mAh kapacitású akkumulátort rejtettek, amit 18W teljesítménnyel tölthetsz fel. A 4GB/128GB-os UMIDIGI BISON Pro 169.99$-ba kerül, ami nem rossz ár érte.

UMIDIGI BISON Pro

Az UMIDIGI BISON Pro mobiltelefont itt találod meg, az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentes lesz

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás