Újra egy megfizethető kategóriájú termék a BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 személyében, aminek extrája az alacsony késleltetés és az aktív zajszűrés, ezért a gyártó főleg játékokhoz ajánlja új fülhallgatóját. Ki is próbáltuk mit tud a BlitzWolf AIRAUX új gyermeke.

BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 (1 of 6) Az ANC-t használó (Active Noise Cancellation), azaz a mikrofonjaival külső hangokat felismerő és kioltó zajszűrést alkalmazó BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 érintésérzékeny vezérlést kapott. Ennek köszönhetően nincsenek illesztési hézagok, mintha fizikai gombokat kellene használnunk, ezáltal megkapta az IPX5 vízállósági tanúsítványt is.

BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 (2 of 6)

A csomagban különböző méretű gumiharangokon kívül egy töltőkábelt és leírást kapunk. A BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 a gyártó legolcsóbb zajszűrést használó modellje, így nem prémium minőségű fém házat kapunk, a tokja is egyszerű műanyagból készült, amin egyetlen töltést visszajelző led tudatja velünk, ha töltjük a tokot vagy a bennük lévő füleseket.

A fülhallgatók kialakítása kellemes viselést hoz magával, a gumiharangnak köszönhetően hosszú viselés után sem kellemetlen a használatuk. Alul a töltőcsatlakozók, amik a tokba helyezve felveszik az apró akkumulátorokhoz az energiát, a száron tovább haladva az érintésvezérlés kapott helyet, amivel léptethetünk a zeneszámok között, megállíthatjuk/elindíthatjuk őket, de még a hangerőt is szabályozhatjuk, attól függetlenül melyik oldalt érintjük meg. Multifunkciós felületként az ANC vezérlése is itt kapott helyet, ami lehet kikapcsolt, aktív vagy transparent mód, amivel beengedi és felerősíti a külső hangokat, így még akkor is mindent tisztán hallunk és beszélgetni is tudunk, ha a fülesek a fülünkben vannak.

BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 (5 of 6)

A 10 milliméteres driverek nem adnak prémium érzetet. A BlitzWolf jó ideje tudja már, mi kell a középkategóriában, hogy termékeikből kihalljuk a magas és mély hangokat is, de a 100.000 forintos kategória minőségét nem itt kell keresni. Ez amolyan, tudod mit kapsz, viszonylag alacsony áron és használod, a neves gyártók hasonló hangszínnel rendelkező termékeihez képes jóval olcsóbban. Ez az, amit jól csinál a BlitzWolf. Ezt, és megfejelve az aktív zajszűréssel, ami a város hangját kellő mértékben képes elnyomni, például ha a metrón vagy a buszon ülsz. A beszélgetések hangját már kevésbé képes megszűrni, de ez maga a beszédhangból adódik, mert más hangszínen, szüneteket tartva, más hangerőn beszélgetünk egymással. De a monoton zajokat, amiket a városban 100%-ban érzékelünk, ezeknél jól működik.

A Bluetooth V5.1 kapcsolatnak köszönhetően a hatótáv 10 méter, a játékosoknak szánt alacsony késleltetés már majdnem tökéletes, egy nagyon minimális csúszás fedezhető fel FPS játékok esetében, ami zenehallgatás, filmnézés közben nem jön elő, így tartalomfogyasztásra is tökéletesen használható.

BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 (3 of 6)

Az aktív zajszűréssel 4 órán át használhatjuk, míg ezt inaktiválva 5 órát hozhatunk ki a fülesekből, amiket csak vissza kell tennünk az USB Type-C porttal tölthető, 400mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező tokba, ahol 1.5 óra alatt újra teljes akku kapacitással használhatjuk őket.

Milyen lett a BlitzWolf AIRAUX AA-UM10?

Ez a legjobb kérdés, ami mindenkit foglalkoztat. Ez a gyártó legolcsóbb aktív zajszűrést használó fülhallgatója, ami valóban nagyon pénztárcabarát lett. Ha nem egy drága modellt keresel, akkor tökéletes választás lesz. Ám a gyártónak arra is van megoldása, ha egy szintet feljebb lépnél, hiszen arra már ott van a BlitzWolf BW-ANC3, ami már egy minőségi előrelépés külsőben és hangzásban is.

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 a kedvezmény kóddal 48$ helyett 34.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Kupon: BG64bec8

A BlitzWolf AIRAUX AA-UM10 fülhallgatót itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás