Az USAMS még nem annyira ismert gyártó a hazai piacon, de az USAMS CD165 power bankra érdemes odafigyelni, mert 65 wattos töltést tud, a kapacitása pedig 30000mAh.

USAMS CD165 Power Bank 3

Gyorsan tölthető akkumulátorának köszönhetően egy megfelelő töltőadapterrel 3 óra alatt feltölthető a méretes akksija. A QC3.0 és PD töltést is támogató power bank USB-A és Type-C kimenetekkel is rendelkezik, így egyszerre több eszközt is tölthetünk róla, akár hármat is.

USAMS CD165 Power Bank 2

A Type-C portján maximum 65 wattot is képes leadni, ami alkalmassá teszi arra, hogy akár laptopot is feltöltsünk róla. Egy apró kijelzővel is felszerelték, hogy az akku kapacitását is kijelezze nekünk, hogy tudjuk mennyi szufla maradt a telepekben.

Az USAMS CD165 Power Bank támogatja a legismertebb töltési módokat úgy, mint a PD, QC, FCP, AFC, PPS töltéseket is. Így Androidos eszközöket, Apple mobiltelefonokat, táblagépeket vagy akár laptopot is feltölthetünk a segítségével. Az USAMS CD165 külső akkumulátor 55$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Az USAMS CD165 power bankot itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás