A belépőszinten foglal helyet a BlitzWolf BW-FYE12 TWS fülhallgató a gyártó alacsony árú kategóriájában, ami a kedvezmény kóddal csak 8 ezer forintba kerül.

BlitzWolf BW-FYE12 2

A belépőszinten is már Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapunk, amivel csökken a késleltetés, ami játékok közben jöhet jól, hogy a látott kép és hang szinkronban legyen. A kacsló formájú tok 500mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel négy alkalommal tölthető fel mindkét fülhallgató.

BlitzWolf BW-FYE12 1

A BlitzWolf BW-FYE12 IPX4 védelmet kapott, így mérsékelten vízálló, a vezérlés érintésérzékeny felületen keresztül történik, hol nem csak a zenevezérlést érjük el, de a hangerőszabályzást is.

BlitzWolf BW-FYE12 3

A fülhallgató 13 milliméteres drivereket kapott, egy feltöltéssel 4 órán át használhatjuk őket, azaz a tok teljes feltöltésével 16 óra zenelejátszásra elegendő akkumulátor idővel rendelkezhetnek. A kedvezmény kóddal 26.5$-ba kerül, azaz nincs 8000 forint, az áfa és vámmentes szállításhoz az EU Priority Line opciót válaszd.

BlitzWolf BW-FYE12 TWS fülhallgató

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás