Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Mobiltelefon, soundbar, szappanadagoló és sok minden más is!

Baseus 120W PPS szivargyújtós adapter

Baseus 120W PPS szivargyújtós adapter 1A Baseus adaptere összesen 120W teljesítményt tud kipréselni magából, amivel maximálisan 30W-ot tud leadni egyetlen csatlakozóján, amivel már nem csak telefont, de laptopot is fel lehet tölteni.

Baseus 120W PPS szivargyújtós adapter 1

Két USB-A és két USB-C kimenetet kapott, így összesen négy eszközt lehet hozzá csatlakoztatni. A fém házas adapterhez kellően hosszú vezeték jár, ami 1.5 méteres, így még a hátsó üléssorhoz is elér, ha tölteni szeretnénk a laptopunkat vagy a mobiltelefonunkat.

Baseus 120W PPS szivargyújtós adapter

______________________________________________________

Suntek HC-801M vadkamera

Suntek HC-801M vadkamera 1

IP65 vízállósággal és -20, +65 Celsius fok hőmérsékletet is kibír a kültéri vadkamera, ami éjjellátó funkcióval is rendelkezik. A felvételeket memóriakártyára rögzíti, amiből 64GB-os kapacitásig támogat.

Suntek HC-801M vadkamera 1

Az éjjellátást 36 infravörös led segíti, amivel maximum 20 méterig képes ellátni teljes sötétségben. Használhatunk SIM kártyát is, támogatja a 2G hálózatot. 8 darab AA méretű elemmel üzemeltethetjük, a belső 2 colos kijelzőt egy vízmenetesen záródó ajtó védi. A Suntek HC-801M vadkamera európai raktárból rendelhető meg, ami a kedvezmény kóddal 66$-ba kerül.

Suntek HC-801M vadkamera

🔹Kupon : BGHU0842

_________________________________________________________

BlitzWolf BW-S17 töltőadapter 65W teljesítménnyel

A BlitzWolf legújabb töltője már 65W teljesítményre képes az USB Type-C típusú csatlakozóján keresztül. A nagy teljesítményhez nem párosul magas ár, hiszen 19.99$-t kérnek érte.

Mint minden BlitzWolf töltőt, ezt is ellátták túláram, túltöltés, rövidzárlat és túlhevülés elleni védelemmel is. Természetesen támogatja a PD3.0/QC2.0/QC3.0/BC1.2 DCP/ Apple 2.4A/AFC/FCP töltés protokollokat is. A maximális teljesítmény, amit képes kipréselni magából, 20V/3.25A, így akár laptopokkal is használhatjuk, mint például a 2020-as MacBook Pro-val is. De ezen kívül természetesen képes meghatározni a hozzá csatlakoztatott eszköz áramfelvételét, így csak akkora energiát ad le, amennyire szükség van. 23$-ba kerül a kóddal, a szállításhoz válaszd az EU Priority Line opciót.

A BlitzWolf BW-S17 töltőt itt találod meg

🔹Kupon : BG48e6b5

___________________________________________________

BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló

BlitzWolf BW-FD3 2

A BlitzWolf nem új szereplő az automata szappanadagoló készülékeket gyárók sorában sem. A BlitzWolf BW-FD3 mégis újítást hozott, hiszen itt már nem kell bajlódnunk az elemcserével, mert a beépített akkumulátorát USB porton keresztül tölthetjük fel és már két fázisú adagolásra is képes.

Az infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolónál a gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt habszappan adagunkat. Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD3 megnövelt, 300 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez habszappant használhatunk. De ha spórolni szeretnénk, nyugodtan használhatunk bármilyen folyékony szappant is, csak vízzel hígítsuk fel 1:4 arányban. Az új szappanadagoló már két funkciót is kapott, amivel az előre meghatározott  0.9 vagy 1.2 grammnyi habszappan adagot juttathat a kezünkbe.

BlitzWolf BW-FD3 3

A szerencsére már nincs szükség elemekre, a microUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát, ami 1200nAh kapacitással rendelkezik, amivel akár 6 hónapon át is használhatjuk egy feltöltéssel.

BlitzWolf BW-FD3 1

A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló eu raktárból 5700 forintba kerül, amit itt találsz meg

___________________________________________________

BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar

A BlitzWolf nagyon ott van a hangkeltők piacán. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az új BlitzWolf BW-SDB2 XR Soundbar, ami 40W teljesítményre képes, vezetéken keresztül, de a Bluetooth kapcsolatnak hála, vezeték nélkül is csatlakozhatsz hozzá.

4 hangszóróval látták el, nem csak HDMI, hanem optikai, coax hanem USB port is kapott rajta helyet, de Bluetooth-al is ellátták, így a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonról is hallgatgatjuk róla a zenéinket. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően válaszhajtuk ki melyik forrást is szeretnénk hallani, illetve ezeknek a gomboknak köszönhetően szabályozhatjuk a hangerőt is, de az opciókat akár a távirányítóról is beállíthatjuk.

A BlitzWolf BW-SDB2 XR 40W Wireless Soundbar a kedvezmény kóddal 79.99$-ba (~24.000 forintba kerül) európai raktárból

🔹Kupon : BGHU0828

___________________________________________________

Xiaomi Mini Portable 10000mAh Power Bank

Xiaomi Mini Portable 10000mAh Power Bank 1

Viszonylag kisméretű, de számtalan porttal rendelkezik a Xiaomi 10000mAh kapacitású power bankja. A külső akkumulátor maximum 22.5W teljesítmény leadására képes.

USB-A portján: 5V=2.4A, 9V=2.5A Max, 12V=1.85A Max,
USB-C portján: 5V=3A, 9V=2.5A Max, 12V=1.85A Max leadásra.

Xiaomi Mini Portable 10000mAh Power Bank 1

Ezen kívül nem csak az USB Type-C csatlakozóján keresztül tölthetjük fel, hanem használhatjuk a microUSB portját is. Csak a magyar vásárlóknak él a kupon, amit európai raktárból (CZ) rendelhettek meg, a kóddal 20$-ért.

Xiaomi Mini Portable 10000mAh Power Bank

🔹Kupon : BG700980

_______________________________________________________

DOOGEE N40 Pro

DOOGEE N40 Pro

Ami különösen jó hír és csábító ajánlattá teszi, az a 6GB memória, ami mellé 128GB-os tárhely jár, amit memóriakártyával tovább bővíthetsz. Említésre méltó a 24 wattos töltés is, amivel a 2, de akár 3 nap üzemidőre képes 6380mAh kapacitású akkumulátorát tölthetitek fel az USB Type-C porton keresztül.

DOOGEE N40 Pro 2

A kijelzője 6.52 colos, a felbontás 1600 x 720 pixeles, az előlapi kamera a Samsung műhelyéből került ki és 16 megapixellel rendelkezik. A vékony ház oldalán találjuk az ujjlenyomat olvasó szenzort, a barna kék, zöld és fekete hátlap textúrája bőr imitációt kapott.

DOOGEE N40 Pro 5

DOOGEE N40 Pro 3

Két SIM kártyát használhatunk, amik támogatják az idehaza ais használt 4G hálózatot és ezek mellé még microSD kártyát is tehetünk. A MediaTek Helio P60 CPU 8 magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. A DOOGEE N40 Pro-n már a legújabb Android 11 rendszer fut, természetesen magyar nyelvű felülettel ellátva.

A hátlapon összesen négy kamera kapott helyet, amik 20+8+8+2 megapixeles felbontással rendelkeznek. A DOOGEE N40 Pro nem csak különleges a megjelenését tekintve, de az ára is alacsony, hiszen az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg a 140$-os (42000 forintos) modell.

A DOOGEE N40 Pro mobiltelefont itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás