A Creality nevét a 3D nyomtatóinak köszönhetően ismerhette meg a nagyközönség. A TomTop webáruháznak köszönhetően számos 3D nyomtatójuk vásárolható meg európai raktárból is, így áfa/vámmentesen pár munkanapos szállítási idővel már nálunk is lehet a termék.

Creality CR-SCAN01 1

A gyártó újdonságai közé tartozik a 3D szkennerük, amivel akár tárgyakat, akár személyek arcát, de szinte bármit beszkennelhetünk, aminek köszönhetően egy 3D nyomtatóval bármit kinyomtathatunk. Nem lesz szükség hosszú ideig tartó tervezési folyamatra.

Creality CR-SCAN01 2

Jó hír, hogy a termék leírásánál szerepel, hogy Dury Free shipping szállítási móddal küldik és az is jól hangzik, hogy ők fizetik meg az áfát is.

Creality CR-SCAN01 4

Creality CR-SCAN01 3

A Creality CR-SCAN01 3D szkennerhez számos kiegészítő tartozik. Állvány, kábelek, tápcsatlakozó, pendrive. A szkennelési távolság 40-90 centiméter lehet, a pontossága 0.1 milliméter, így minden apró részletet feltérképezhetünk vele. obj és stl formátumokba képes eltárolni a kész anyagot, amit aztán akár egy szintén Creality 3D nyomtatóval ki is nyomtathatunk.

Creality CR-SCAN01 3D Scanner

Creality 3D nyomtatók európai raktárból

Megosztás

Hozzászólás