A Xiaomi ACTON R1 egy elektromos gördeszka, ami 24km/h végsebességre képes és egy feltöltéssel 12 kilométert tehetsz meg vele. A Geekbuying európai raktárának köszönhetően áfa/vámmentesen szerezhető be.

Xiaomi ACTON R1

Egy ideje már itthon is kaphatóak különféle elektromos rollerek, kerékpárok és gördeszkák is. A Xiaomi bármihez is nyúl, mindig valami szuper eszközt hoz létre. A Xiaomi Youpin családba tartozó Action X1 egy elektromos motorral hajtott gördeszka, amellyel sokkal könnyebbé válik a közlekedés rövidtávon. Előnye, hogy sokkal kisebb helyet foglal, mint egy elektromos roller, mégis akkora hatótávval rendelkezik, hogy aki a városban használja, biztosan elegendő lesz számára a maximális 12 kilométeres hatótáv. De akkor sem kerülünk bajba, ha messze van a munkahelyünk, ha mindennap gördeszkával tennénk meg ezt az utat, hiszen az akkumulátora 60 perc alatt feltölthető és így újra miénk az egész kapacitás.

_1_eredmeny22018_08_04_11-11-55.jpg

Az LG gyártmányú motort a Samsung gyártósorairól legördült akkumulátor táplálja, a gördeszka maximális terhelhetősége 100 kilogramm. Végsebessége eléri a 24km/h tempót is, a maximális megtehető távolság pedig 12 kilométer.

_1_eredmeny82018_08_04_11-12-24.jpg

Az irányításról egy kis kézbe illő vezeték nélküli távirányító gondoskodik. A működése nagyon egyszerű, ezzel adhatunk gázt és fékezhetünk. Az irányítást, ugyanúgy, mint egy normál gördeszkán, a súlypontunk áthelyezésével érhetjük el.

_1_eredmeny72018_08_04_11-12-21.jpg

Azt hiszem, hogy megtaláltuk a nyár új slágertermékét. A Xiaomi Acton X1 elektromos gördeszka a kedezmény kóddal 279,99$-ba, azaz körülbelül 81000 forintba kerül. Az elektromos rollert a Geekbuying európai (Poland) raktárából rendelhetitek meg, így áfa/vámmentesen érkezik meg.

A Xiaomi Youpin Acton elektromos rollert itt rendelheted meg

Kupon: GKB705S

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás