A DIGOO DG-MD1805 mennyezeti lámpához távirányító is jár, amivel ki/be kapcsolható, szabályozható a fényereje és a világítás színhőmérséklete is. Ezek mellett pedig európai raktárból rendelhető meg, amivel plusz költségek nélkül, rövid szállítási idővel érkezik meg hozzátok.

digoo lámpa

A lámpa maximális fényereje 4000 lumen lehet, amivel egy 15-25 négyzetméter alapterületű helyiségben lehet ideális mennyezeti világítás. A színhőmérséklet 3000-6000K fok közötti skálán állíthatjuk és 360 fokban képes szórni a fényét.

DIGOO DG-MD1805 3

DIGOO DG-MD1805 1

A lámpa fali kapcsolóról is üzemelhet, de a távirányító használatával lehetőség nyílik a fényerejének, színhőmérsékletének szabályozására három lépésben. Illetve az ágyból kényelmesen fel vagy lekapcsolhatjuk.

A DIGOO DG-MD1805 mennyezeti lámpa kedvezmény kóddal vásárolható meg, így 49.99$-ba, azaz körülbelül 14500 forintba kerül. Az EU raktárból pedig áfa és vámmentesen érkezik meg hozzátok.

A DIGOO DG-MD1805 mennyezeti lámpát it találod meg

Kedvezmény kód: BG8f0a33

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás