A gyártó a BlitzWolf BW-HL4-gyel egy új és viszonylag jól felszerelt okosórát mutatott be. Az anyagválasztást mindenképpen példás, így a fém óratok és fém szíjnak köszönhetően egy elegáns, de egyben sportos okosóra tulajdonosai lehetünk.

Az óratok mérete 50 x 12 milliméter, a fém szíj 22 milliméter széles, ezzel pedig az új BlitzWolf BW-HL4 okosóra a mérlegen 64 grammot nyom. Érintésérzékeny kijelzőt kapunk, de az óra jobbján két fizikai gomb is helyet kapott a könnyebb navigációért. Hátul mágneses töltőcsatlakozót találunk, illetve egy optikai szenzort, amivel képes mérni a pulzusunkat is. A ház cinkötvözetből készül, míg a szíj rozsdamentes acélból.

BlitzWolf BW-HL4 2

A megjelenítő egy kör alakú, 1.3 colos 240 x 240 pixel felbontású panel. Az óra előnye a telefonálás funkció. Így, ha bluetooth kapcsolaton keresztül összepárosítjuk a telefonunkkal, a hívásokat a vezeték nélküli kapcsolat hatósugarában az óráról is lebonyolíthatjuk. A BlitzWolf BW-HL4 mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül okosórán keresztül kezdeményezhessünk hívásokat.

BlitzWolf BW-HL4 1

Az órát természetesen számos funkcióval látták el, mint például: pulzusmérés, női felhasználóknak cikluskövetés, 10 sportmód, hívás és üzenet értesítés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, stb., hogy csak a fontosabbakat említsük.

BlitzWolf BW-HL4 3

A BlitzWolf BW-HL4 hátlapja alá egy 300 mAh-s akkumulátor került, ami 7 napos normál használatra és 20 napos készenléti időre elegendő. IP67-es védettséggel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kézmosás közben vagy esős napokon is viselhető. Az okosóra az előrendelői akcióban 46$-ba, körülbelül 14000 forintba került, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

BlitzWolf BW-HL4 okosóra

Itt egy másik, olcsóbb BlitzWolf okosóra, amivel szintén lehet telefonálni

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás