Már itt is van Xiaomi Mi 11 Lite, ami sok kellemes tulajdonsággal rendelkezik. Többek között már AMOLED kijelzőt, 64 megapixeles kamerát és természetesen magyar nyelvű menüt és hazai 4G támogatást is kapott a Global Version modellnek köszönhetően.

Igazán ínycsiklandó tulajdonságokkal rendelkezik a Xiaomi Mi 11 Lite. Már a középkategóriában is AMOLED panelt kapunk, ami jelen esetben 6.55 colos, amit egy ujjlenyomat taszító bevonattal láttak el.

xiaomi mi 11 lite front camera

Az előlapra egy 16 megapixeles szelfi kamerát szereltek, a hátlapon három kamera kapott helyet, ami a POCO X3-ból ismerős 64 megapixeles fő szenzort kapott. Ezt egészíti ki egy 8 megapixeles nagylátószögű és egy 5 megapixeles telemakró kamera.

xiaomi mi 11 lite camera

A Xiaomi Mi 11 Lite nagyon könnyűre és vékonyra sikerült, csak 6.81 milliméter vékony és a mérlegen 157 grammot nyom. Megmaradt az infravörös port és már egy sztereó hangszórópárost is kapunk, mint a most tesztelt POCO X3 Pro-ban is. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 4250mAh kapacitású, amit akár 33W-os gyorstöltéssel is feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

xiaomi mi 11 lite display

A 6GB memória mellé 64GB-os tárhely jár, a telefon MIUI12 felülettel érkezik, ami az új Android 11 alapokra épül. A meghajtásért a Qualcomm Snapdragon 732G felel, ami 8 magos és 2.3GHz-en pörög. Az AnTuTu benchmarkban 279000 körüli pontszámra képes, ami nagyon jó hír a kategóriában.

xiaomi mi 11 lite

A Xiaomi Mi 11 Lite egy 90Hz-es AMOLED kijelzőt kapott, ami 90Hz-es képfrissítéssel, 10 bites színhűséggel, alacsony kékfény kibocsájtással és 240Hz-es mintavételezéssel rendelkezik. A Xiaomi-hoz hűen ennek a modellnek az ára sem lett földtől elrugaszkodott, hiszen 299$-ba kerül. Alternatívája a most tesztelt POCO X3 Pro lehet, ami erősebb processzort kapott 6GB RAM és 128GB társaságában, nagyobb akkumulátorral és IPS kijelzővel.

xiaomi mi 11 lite battery

Olvastad már a POCO X3 Pro tesztünket?

A Xiaomi Mi 11 Lite mobiltelefont az EU Priority Line szállításának köszönhetően áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

A POCO X3 Pro 6/128GB a kedvezmény kóddal csak 199$

Kupon: BGPX3P128

A POCO X3 Pro 6/128GB a kedvezmény kóddal csak 249$

Kupon: BGPX3P256

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás