Találtunk egy helyet, ahol még mindig csak 3100 forintba kerül az az elektromos fogkefe, ami egy feltöltéssel akár 30 napig is használható.

Van még egy ötletünk, ha olcsó elektromos fogkefét keresel. A Xiaomi Mijia T100 modellt mi is kipróbáltuk, ami a kedvezmény kóddal szintén olcsóbban vásárolható meg. 

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Kupon: BGMA2906

A beépített akkumulátorának köszönhetően nem kell az elem cserével bajlódnunk. A 320mAh kapacitásnak köszönhetően 120 percig képes üzemelni, így napi 2 perc fogmosással számolva könnyen kijön, hogy 30 napig használható egy feltöltéssel.

pt01 elektromos fogefe 1

A cserélhető fej DuPont sörtéket kapott, a két perces fogmosási idő alatt a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy a legalaposabb tisztításhoz folyamatosan váltsunk pozíciót. A maximálisan 19000 rezgés/perc sebességgel tisztító Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe 2 fokozatot. Egy erősebbet és gyengébbet kapott, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő tisztítási módot. A fogkefe megjegyzi a kiválasztott funkciót, így a következő fogmosáskor a korábban használt üzemmódot használhatjuk.

pt01 elektromos fogefe

A beépített 320mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt töltőbölcsőbe állítva tölthetjük fel, ami MicroUSB csatlakozást kapott. Így nem csak otthon, hanem pihenés alkalmával is könnyedén feltölthető az akkumulátora. A PT01 elektromos fogkefe szürke, rózsaszín és kék színben választható 9.9$-ért, azaz körülbelül 3.100 forintba kerül.

A PT01 elektromos fogkefét itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás