Már-már etalonnak számítanak a Roborock porszívói és ezt a nevet öregbíti a Roborock S7 is, amit olyan újításokkal tömtek tele, hogy a termék alapvetően nem lett drágább, mint a saját Roborock S5-öm a megjelenésekor.

Roborock S7 sonic carpet Jó hírünk van, hiszen a Geekbuying-nak köszönhetően azonnal európai raktárból lehet megvásárolni a Roborock S7 robotporszívót. Milyen számos újdonságok kapott az új jövevény? Ennek jártunk utána. Először is megnövelt szívóerővel érkezik, így már megszokott 2-2.2 Kpa helyett mér 2500Pa az a teljesítmény, amivel porszívózni képes. Megnövelt portartállyal rendelkezik, ami már 470 milliliteres kapacitású, illetve nőtt a folyadéktartályának mérete is, aminek köszönhetően fel is moshatunk vele, ez 300 milliliteresre nőtt.

A porszívót felkészítették a hamarosan érkező Roborock Auto-Empty Dock kezelésére is. Ennek köszönhetően nem kell kiürítenünk a porszívó tartályát, hanem ez a dokkoló egyaránt szolgál majd az akkumulátor töltésére és a porszívó portartályának kiürítésére is.

Roborock S7 dock

Odaragadt szennyeződések tisztítása

Egyedülálló módon a Roborock S7 felmosója vibrációs funkcióval rendelkezik, amely oldalirányban 3000 mozgás/perc rezgéssel képes szó szerint felsikálni a padlót. Ez eddig nem létező funckió volt a Roborock széria esetében is. De most már egy odaszáradt kávéfolt sem okoz gondot a takarító robotnak.

Roborock S7 sonic mopping

Felmosófej emelés, hogy ne legyen nedves a szőnyeg

A felmosó moppal történő porszívózás hátránya az volt, hogy nagy segítség, ha a porszívó porszívózás közben fel is mos, de ez könnyen nedvessé teszhette a szőnyegeket. A Roborock S7 megtanulja, hogy a lakásban hol rendelkezünk szőnyeggel és ezeknél a részeknél automatikusan felemeli a felmosófejet, hogy ne vizezze össze a szőnyegünket.

Roborock S7 sonic mop

Teljesen új forgó, szőnyegtisztító gumi kefét kapott, aminek foglalata flexibilisen képes mozogni, hogy a lehető legjobban távolítsa el a szálak közül a szennyeződést és továbbítsa azt a szívófej felé.

Roborock S7 sonic map

Természetesen megmaradt a LiDAR szenzoros szoba feltérképezés, aminek köszönhetően szabályokat állíthatunk be, hogy hol, hogyan takarítson. A dolga végeztével automatikusan visszaáll a dokkolóra, hogy feltöltse az akkumulátorát. A telefonos alkalmazás segítségével pedig akár távolról is vezérelhetjük, hogy kitakarítson, mire hazaérünk. A Roborock S7 európai raktárból 549$-ért, azaz 171.000 forintért rendelhető meg, de ezért az árért cserébe áfa és vámmentesen érkezik meg hozzánk.

Roborock S7 robotporszívó

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

A Roborock S7 robotporszívót itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás