A BlitzWolf BW-GT2 szintet lépett és a korábbi kisteljesítményű PC-s hangkeltők után végre itt van az újdonság, ami már külön mélynyomóval is rendelkezik.

BlitzWolf BW-GT2 3 Már egy subwoofer cső is segíti a BlitzWolf BW-GT2 hangfalaiból kitörő mélyeket, hogy a számítógép előtt ülve filmnézés agy játék közben, a hangok alapján jobban átélhessük a látottakat. Az oldalsó sztereó hangsugárzók két darab 3 colos méretű hangszórót rejtenek magukban, ahonnan a magas és közép tartományú hangokat képes leadni. A mélyekért a hangerőszabályóval, magas és mélyhangkiemelés szabályzással ellátott subwoofer láda felel.

BlitzWolf BW-GT2 5

BlitzWolf BW-GT2 1

A kis hangszórók 15 x 10.5 x 8.5, míg a mélyláda 26 x 14.5 x 21 centiméteres méretekkel rendelkezik, az összsúlyuk 2.38 kilogramm, zenei teljesítménye 20W.

BlitzWolf BW-GT2 4

Külön pozitívuma, hogy a mélyládának hátsó részén antenna és vonalbemenetet is kapunk. Ellátták microSD kártyaolvasóval és USB porttal is, hogy közvetlenül egy memóriakártyáról vagy akár egy pendrive-ról is lejátszhassuk kedvenc zenéinket. Sőt, a leírás szerint bluetooth kapcsolattal is rendelkezik a 2.1-es hangrendszer, így akár a telefonunkról is hallgathatunk róla zenét.

BlitzWolf BW-GT2 2

A BlitzWolf BW-GT2 hangszóró az európai raktárból olcsóbb, mint Kínából, épp a felébe, 41.99$-ba kerül. Ami csak 13000 forint az előrendelői akcióban. Mivel európai raktárból szállítják, így áfa/vámmentesen rendelhető meg a BlitzWolf BW-GT2 hangszóró.

A BlitzWolf BW-GT2 2.1-es hangrendszert itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás