A BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomására már várunk egy ideje. Nem tudtuk, hogy érkezni fog, de úgy gondoltuk muszáj lenne meglépnie a gyártónak, hogy piacra dobjon egy olyan olcsó eszközt, amivel a külső és belső páratartalmat és hőmérsékletet is mérhetjük.

A csomag egy kijelzővel ellátott beltéri és egy kültéri egységből áll. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt.

A kör alakú, 9 centiméter átmérőjű belső eszköz egy LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat és hőmérsékletet. Ennek köszönhetően azonnal tudni fogjuk, hogy esetleg megfontolandó lehet-e egy párásító vagy páramentesítő beszerzése a lakás levegőjének megfelelő értékén tartásához. És még azt is tudni fogjuk mennyire melegen öltözzünk fel a hűvös idő ellen.

BlitzWolf BW-WS01 3

A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -20 és +60 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 0-99% között képes mérni.

BlitzWolf BW-WS01 2

A beltéri egység kijelzőjének világítása is bekapcsolható 15 másodperces időtartamra, hogy sötétben is leolvashassuk róla az információkat. Egy kitámasztható talppal, de mágneses hátsó résszel is rendelkezik. Ennek köszönhetően az asztalra vagy akár a hűtőszekrény ajtajára is felhelyezhető.

BlitzWolf BW-WS01 1

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 18.99$-ba, azaz körülbelül 5700 forintba kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomást itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás