Két méretben, 58 és 65 centiméteres magassággal választható a Baseus napellenző, hogy a megfelelő méretet válasszuk az autó szélvédőjéhez.

baseus napellenző 4baseus napellenző

A tapadókorongos rögzítésnek köszönhetően egyszerű a felhelyezése, így a kihúzott véget csak rá kell akasztanunk a túlsó oldalra felhelyezett korongra.

baseus napellenző 3

Az elhúzható napellenzőt rugós mechanizmussal látták el, hogy a lehető legkönnyebb és leggyorsabb legyen a feltekerése. A külső, ezüstszínű felület visszaveri a napsugarakat, így az autó belső tere jóval nehezebben fog felmelegedni és attól sem kell tartanunk, hogy forró lesz a kormánykerék.

baseus napellenző 4

baseus napellenző 2

A két méretben kapható Baseus napellenző a kedvezmény kóddal 19.54$-ba, azaz körülbelül 6000 forintba kerül. Ha több darabot vásárolsz, válaszd az EU Priority Line szállítást.

A Baseus termékét itt találod meg

Kedvezmény kód: BGbaseus126

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás