Korábban már írtunk az Andoer szettjéről, abban a sok egyéb kiegészítő mellett még greenbox vászon is megtalálható volt. Most pedig azoknak találtunk egy kis kezdő szettet, akik beérik egy kisebb világítás pakkal is, amit akár magunkkal is vihetünk a mellékelt hordtáskának köszönhetően.

 d3949eu-1-4cef-u5w3_1.jpg

Az Andoer kezdő csomagját németországi raktárból rendelhetjük meg, amire 26$ szállítási költséget számolnak fel. Elsőre soknak tűnhet, de ha megnézzük, hogy Kínából a szett 115$-ba kerül és + 116$ a szállítás, akkor ez a 26$ már nem tűnik soknak, pláne úgy, hogy ha Németországi raktárból rendeljük, akkor a lámpa szett 58.99$-ba kerül és ugye erre már nem kell áfát/vámot fizetni, hiszen az EU-ból érkezik a termék.

A teljes szett súlya, ha mindent összecsomagolunk és bepakoljuk a táskájába, akkor az 6.1 kg-ot nyom a mérlegen. Szerencsére ezt a csomagot az európai piacra tervezték, így nem kell átalakítókat beszereznünk a csatlakozókhoz, hiszen EU szabványú végekkel rendelkeznek a 200-240V áramfelvételre képes lámpák.

d3949eu-1-4cef-fjwl_1.jpg

A csomag tartalma:

– 2 softbox,

– 8 darab 45W teljesítményű izzó,

– 2 lámpa, mindegyik 4-4 foglalattal,

– 2 biztosíték,

– 2 állvány,

– hordtáska.

A softbox mérete 50 x 70 cm, az állvány maximális magassága 200 cm. A lámpák színhőmérséklete 5500K, fehér fényű fényt adnak. A szett 54.99$-ba (16.300 forintba) kerül, európai raktárból (Germany) áfa és vámmentesen.

Az Andoer szettjét itt tekintheted meg

Itt találsz egy másik, szuper olcsó szettet is, szintén németországi raktárból

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás