A Lenovo LP1 LivePods után nagyon vártam, hogy mit fog tudni a Lenovo QT82 vezeték nélküli fülhallgató. Az előd után hatalmas a visszalépés, sajnálom Lenovo, ez most nem jött be.

A Lenovo QT82 egy fehér dobozban érkezik, amiben két pár gumiharagot és egy Type-C végű kábelt mellékeltek. A csomag tartalmából már tudni lehet, hogy a Lenovo QT82 is az in ear kategóriát képviseli.

A fekete, fényes felületű műanyag tok gyűjti az ujjlenyomatokat. A Lenovo logó alatt a töltést visszajelző ledet találjuk. Alulra került az USB Type-C portja, amin keresztül feltölthetjük a tok 400mAh kapacitású akkumulátorát.

A fülhallgatókat kiemelve azonnal életre kelnek és máris párosíthatjuk azt a telefonunkkal. A füleseken található visszajelző fények piros/kék színben képesek világítani, amitől az embernek olyan érzése támad, mintha egy kis játék rendőrautót tartana a kezében.

A hosszított száron lévő jelzés alatt található az érintésérzékeny felület, amivel a szokásos módon, egy érintéssel fogadhatjuk vagy lerakhatjuk a hívásainkat vagy megállíthatjuk a zeneszámokat. Dupla érintésre a jobboldalin előre, a baloldali fülest kétszer megérintve az előző számra ugorhatunk. Az érintésérzékeny vezérlés jól működik, nem találtam benne kivetnivalót. Az IPX5 védettséggel rendelkező Lenovo QT82 hátránya csak az lehet, hogy ugyan bírja, ha elkap minket egy zápor, de a leguruló vízcseppeket simán érintésnek érzékeli.

A QT82 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és természetesen a 10 méteres hatótáv is megvan. Telefonálásra szűk keretek között használható, a mikrofon minősége nem a legjobb, bár ebben a LivePods sem volt kiemelkedő. Mikrofont csak a jobboldaliban találunk, de legalább így használható sima headsetként is.

Amilyen kellemes meglepetés volt a Lenovo LP1 LivePods, annyira lehangoló volt a QT82. Magas hang nuku, mélyeket ne is keressünk. Olyan, mintha egy régi rádió hangszórója zúgna a fülemben. Így nem is lehet kiemelni szinte semmit sem a hangzásvilágából. Ezt a modellt nem tudnám jó szívvel ajánlani. Ha hasonló árban keresel, sokkal jobb a LivePods füles.

A Lenovo QT82 fülhallgatót itt

A jobb és szintén olcsó Lenovo LP1 LivePods fülhallgatót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás