Egyszerű megjelenés, könnyű használat és számos funkció. Így jellemezhető a BlitzWolf BW-LT28 állólámpa, aminek fényerejét és színhőmérsékletét is változtathatjuk, mindezt pedig akár egy távirányító segítségével tehetjük meg.

A BlitzWolf-tól megszokott módon a zöld-fehér színű dobozban kapjuk a terméket, amire először azt hittem, hogy véletlenül összekeverték a rendelésemet és egy laptop lapul a csomagban. Nem történt félreértés, nem laptopot kaptam, hanem a BlitzWolf BW-LT28 állólámpát.

Hiába a maximális 180 centiméteres magaság, a három tagból álló fém rudat egyzerűen csak össze kell tekernünk a meneteknek köszönhetően. Azért ezt óvatosan tegyük meg, mert ebben fut a vezeték a talptól, egészen a fejig, de egy kis odafigyeléssel ez simán megoldható. A dobozban felső részen pihenő tagok után, egy masszív súllyal rendelkező fém talpat kapunk (átmérője 22 centiméter), amit ugyancsak a menetes szárnak köszönhetően másodpercek alatt felvarázsolhatunk. A talp kellően nehéz merő véletlenségből nem fog felborulni. Még gumi lábakat is kapott, hogy a parkettát se sértse fel. A mellékelt adapter európai szabványú csatlakozóval rendelkezik, így nem lesz szükség semmilyen átalakítóra sem.

A doboz kibontásától a teljes összeszerelésig körülbelül 2 perc kellett és már be is állítottam a leendő helyére a BlitzWolf BW-LT28 lámpát. A csomagban egy távirányítót is mellékelnek, nem túl minőségi darab, de legalább távolról is vezérelhetjük vele az eszközt (körülbelül 3 méterről), nem csak a szár felső részére elhelyezett érintésérzékeny gombokkal.

A fém váz stabilan tart, a flexibilis nyakat szinte bármilyen irányban állíthatjuk. Rajta a tejüveg mögé rejtett LED világítással rendelkező fej, amely maximálisan 600 Lumen fényerősséget tud kiadni magából. A LED diódák élettartama a leírás szerint 30000 óra. Az állítható színhőmérsékletnek köszönhetően 3000-6000K fok között három lépésben szabályozhatjuk a színhőmérsékletet, így hideg fehértől a kellemes meleg fehér fényig is választhatunk az opciók közül. A fényerősséget a leírás szerint 5, míg a valós életben négy lépésben állíthatjuk. Lehet, hogy az ötödik lépés a kikapcsolt állapot volt nekik.

Mire elég ez a 600 Lumen fényerősség?

Arra nem, hogy az egész lakás fényárban ússzon. Ez az érték körülbelül egy 6W teljesítménnyel rendelkező szabványos LED égőnek felel meg, amit otthon is minden nap használunk a nappaliban, konyhában, fürdőszobában. Így most mindenki mehet és megnézheti, mekkora fényereje van az otthoni „villanykörtéjének”, hogy megtudja, milyen fényesen is világít a BlitzWolf BW-LT28 állólámpa.

Nem csak a lámpa kezelőszervéről, hanem a távirányítóról is mindent elérünk sőt, a távirányítóval lehetőség van 15, 30 és 60 perces időzítést is beállítani, hogy a magadott idő leteltével a lámpa automatikusan lekapcsoljon. Nekem különösen tetszett, hogy nem vakítva, azonnal ontja magából a fényt, ha felkapcsoljuk. Hanem egy pillanat alatt, de gyors fokozatban felerősíti a fényerőt. Kikapcsoláskor ugyanez visszafelé, míg az összes LED el nem alszik. körülbelül 1 másodperc az egész, de kellemesebb a szemnek ez a metódus.

Én a kanapé mellé szántam, hogy egy beszélgetéshez, olvasáshoz vagy filmnézés közben legyen valami háttérfény. Utóbbihoz jól jön, mivel a fényerősséget akár a negyedére is csökkenthetjük, nem lesz zavaró és még látni is fogunk. Maximális fényerő mellett pedig még ha nem is világítja be egy 16 négyzetméteres szoba minden sarkát. De nem is tudná, hiszen ez nem egy mennyezeti lámpa, ami közvetlenül felülről világít, így nekem teljesen megérte. Maximális fényerőn kellően erős, nem is szoktam csutkára feltekerni, inkább egy lépéssel visszább veszem és beállítom a meleg fehér fényre. A BlitzWolf BW-LT28 állólámpa jó lett, egyből megkedveltem. Szerencsére európai raktárból is megrendelhetjük, így nem kell áfát, vámot fizetünk. A kedvezmény kódunkkal 52$-ba, azaz 15.500 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-LT28 állólámpát itt találod meg

Kedvezmény kód: bGhOnEy10

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás