A CHUWI UBook Pro első látásra megszeretjük, a gyártó mindig újít valamit, mint ahogyan ezt most is tették. Az új 12.3 colos Windows 10-es táblagép memóriájára nem lehet panaszunk, mert 8GB áll rendelkezésre, a tárhelye pedig egy gyors 256GB-os SSD. Vásárolhatunk hozzá billentyűzetes tokot is, amivel a táblagépből egy kis laptopot varázsolhatunk.

CHUWI UBook Pro Windows 10-es táblagép kijelzőjének köszönhetően sokkal jobban használható tartalomfogyasztásra és ennek köszönhetően dolgozni is könnyebb vele. A 12.3 colos kijelző 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, a megfelelő betekintési szögek az IPS panelnek köszönhetően lesznek tökéletesek.

A meghajtásért az ultra alacsony fogyasztású Intel Gemini Lake N4100 CPU felel, ami maximálisan 2.4GHz-es órajelre képes és még hűtésre sincs szüksége. Memóriából 8GB jár, amivel biztosan mindenre használható lesz, amire egy táblagépet bevetnénk. A belső tárhely egy SSD meghajtó, ami 256GB-os kapacitással rendelkezik, így a sebességével sem lesz problémánk. MicroSD memóriakártyát is használhatunk, ha esetleg így bővítenénk a tárhelyet. Így egy 128GB-os memóriakártyával toldhatjuk meg a tárhelyünket. Vezeték nélküli kapcsolatokból van itt nekünk Bluetooth 5.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi is. Csatlakozókat tekintve kapunk két(!) USB3.0 portot, egy microHDMI, USB Type-C, 3.5mm jack és microSD kártya foglalatot is.

A kijelző fölé egy 2 megapixeles kamerát szereltek, amivel videochatelhetünk. A hátlapon pedig egy 5 megapixeles kamerát találunk, ha épp fotózni szeretnénk és nincs nálunk a telefonunk. A Windows 10 rendszernek köszönhetően az Update-ből letölthető a magyar nyelvű felület is, így már a rendszer nyelvének megjelenítésével sem lesznek gondjaink. A 785 gramm súlyú CHUWI UBook Pro egy 5000mAh kapacitású akkumulátort kapott, amivel akár 9 órán keresztül használható. A zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez pedig két apró hangszórót is kapott.

A táblagép egy hátulról kihajtható támasztékot is kapott, akár a Microsoft Surface táblagépek is, így 0 és 145 fokos között állítható a gép dőlésszöge. A táblagépet akár stylussal is használhatjuk és szintén külön megvásárolható egy billentyűzetes tok is, amivel a tábalgépet is védhetjük és kihajtva egy angol kiosztású klaviatúrát is kapunk, amin egy touchpad is helyet kapott.

Szereztünk hozzá kedvezmény kódot is, amivel 50$-t spórolhattok, így 399$ helyett 349$-ba, azaz körülbelül 104 ezer forintba kerül. Az EU Priority Line szállítást válaszd, hogy áfa és vámmentesen rendelhesd meg.

A CHUWI UBook Pro Windows 10-es táblagép

Kedvezmény kód: BG3a75a3

Billentyűzetes tok

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás