A pár évvel ezelőtt berobbanó drón korszak után szinte már senki sem lepődik meg, ha a levegőben egy lebegő apró gépet lát. A vizek azonban eddig háborítatlanok maradtak, de a felfedező kedvűek már akár 15 méteres mélységig is lemerülhetnek a CHASING Dory víz alatti drónjával.

Az 1.1 kilogramm súlyú víz alatti drónt 60 percen keresztül használhatjuk egy feltöltéssel. A 100 fokos látószöggel rendelkező kamerájának segítségével 1920 x 1080 pixeles, azaz FullHD felbontású fotókat és videókat készíthetünk.

A szettben kapunk egy távirányítót is, amibe a mobiltelefonunkat beletéve, láhatjuk a drón által látott képet. A kapcsolat WiFi-n keresztül történik, ehhez egy vízen lebegő úszót kapunk, ami vezeték nélküli adóvevővel van ellátva. Ehhez csatlakozik vezetéken keresztül a víz alatti drón. A kábelének köszönhetően 15 méteres sugárban mozoghatunk vele az úszótól mérve, de akár 15 méteres mélységig is lemerülhetünk vele.

2x250Lm fényerősségű lámpákkal is ellátták, hogy a sötétedő vízben is jól láthassunk. A kis mini tengeralattjárót ellátták iránytűvel, giroszkóppal és gyorsulásmérővel is. A drón 2.73km/h sebességre képes, ami így elsőre nem tűnhet soknak, de a víz alatti felfedezéshez tökéletes lesz. A CHASING Dory drónjával feltérképezhetjük a már ismerős vagy ismeretlen vizeket és olyan mélységig merülhetünk le, ahol eddig talán még nem jártunk. A kedvezmény kódunkkal 473.99$-ba, azaz 138.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A CHASING Dory drónt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGDory

 

A CHASING F1 már sokkal komolyabb. 28 méterre merülhet és WiFi antennával is rendelkezik, a kóddal 749.69$-ba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

🔹Kupon : BGCHAF1

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás