A gyártó legnagyobb és legerősebb vezeték nélküli hangszórója járt nálunk a Tronsmart Element T6 Max személyében. 360 fokos hangzás, 12000mAh kapacitású akkumulátor, NFC és 60W teljesítmény, ezek azok a jelzők, amelyek kiemelik a tudását. A hangja pedig eszméletlen, ezt nehéz szavakba önteni.

A Tronsmart ugyan nem a felsőkategóriában játszik, mégis igényesnek mondható a meglepően nehéz doboza, aminek leemelve méretes fedelét, elénk tárul a henger alakú hangszóró. A csomagból nem maradt ki az USB Type-C töltőkábel, a jack-jack kábel és egy zárható szütyő, amiben magunkkal vihetjük a kis házi disco hangrendszerünket.

Megjelenését tekintve az Apple HomePod-jára hasonlít. A henger alakú testet alul szövet, felül lyukacsos fém borítást kapott. Ennek és a hangszóró elrendezésnek köszönhetően 360 fokban képes megszólaltatni a hangokat. Alul egy gumírozott talpat találunk, felette egy gumi ajtóval védett csatlakozó részt, ahol a Type-C töltőport, egy külső tápcsatlakozó, AUX bemenet és a be/kikapcsoló gomb található. Sok helyen olvasni, hogy a gumi borításon keresztül is be lehet kapcsolni a hangszórót. Én akárhogy nyomtam, nem ment. Kipattint, bekapcsol, majd visszarak, ez a metódus. A lötyögő gumi ajtótól rettegőknek mondom, hogy először a felső részt kell beilleszteni, majd alul szépen körben benyomni a helyére. Passzentosan zár, kell is neki, hiszen a hangszóró papíron IPX5 védettséggel rendelkezik, bár én azért nem áztatnám el, ha nem muszáj.

Felülre került az érintésérzékeny felület, aminek gombjai fehér színben világítanak. Pár másodperc után elalszanak, ilyenkor valahol meg kell érintenünk a felületét, hogy újra világítsanak. Innen könnyedén elérhetjük a hangerőszabályzót, a középen található lejátszás indító és szünetelő gombot. Ez hivatott arra is, hogy a három hangszín közül váltsunk, név szerint a Balanced, 3D és Deep Bass módok között.

A Bluetooth gombbal új eszközt csatlakoztathatunk, vagy egy gombnyomással megszakíthatjuk a kapcsolatot. De aki nem szeretne még pár másodpercig sem a csatlakozással foglalkozni, azoknak van NFC is. A mikrofon gombját nyomva tartva előhozza a mobiltelefonunk hangasszisztensét. Ilyenkor természetesen nem a mobiltelefonunkhoz kell beszélnünk, hanem a T6 Max-hoz, hiszen ez is rendelkezik beépített mikrofonnal. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően pedig a hangot továbbítja a telefonunk felé, hogy az feldolgozza a parancsot.

A hangerő 8 pöttyöt kapott, minden második megnyomásra ugrik egyet, a köztes szakaszokkal együtt pedig 16 lépésben állítható a hangerő. A csatlakozás Bluetooth 5.0 kapcsolaton történik, a hatótáv 10 méter lehet. Ennek köszönhetően akár mobiltelefonról, táblagépről, de még okosóráról is csatlakozhatunk hozzá, ami elég menő dolog tud lenni. Az AUX bemenetnek köszönhetően akár a televíziót is ráköthetjük. Bár nem fogunk sztereó hangzást kapni, de tuti, hogy le fog esni a hajunk a basszusoktól filmnézés közben. Két azonos típusú hangszórót pedig a TWS technológiának köszönhetően vezeték nélkül össze is párosíthatunk, így sztereó hangzást érhetünk el.

A csatlakozás könnyen ment a mobiltelefonommal. A Tronsmart Element T6 Max valóban basszus orientált. De ebből akkora adag van benne, hogy ettől nagyon meglepődtem. Ha a telefonunkon van equalizer, akkor lehúzhatjuk kicsit a mélyeket vagy megpróbálhatjuk a hangszínt beállítani a hangszórón keresztül. Bár nekem a Balanced módban is sok volt a mély, a 3D hatás jobban kiemeli a hangokat, de semmi extra, a Deep Bass-t pedig szerintem nem kell bemutatnom, hogy mit is jelenthet. Még egy adag basszust tol az arcunkba, az amúgy sem kevés mellé.

A Tronsmart Element T6 Max 60W maximális teljesítménnyel rendelkezik és a több hangszóróval ellátott rendszernek köszönhetően megvannak a magas és közép hangok is, ami egy vezeték nélküli hangszóró esetében nem mindig mondhatók el. 12000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit az USB Type-C portján keresztül tölthetünk fel, cirka 5-6 óra alatt. 50%-os hangerőn valóban hozza a közel 20 órás üzemidőt. Az 50%-os hangerőt pedig úgy kell érteni, hogy már ott sem szól halkan a Tronsmart Element T6 Max.

A hangszóró megvásárolható németországi raktárból is és így még a szállítás is ingyenes. Emellett pedig kedvezmény kódunk is van hozzá, amivel tovább csökkenthetitek az árát. Így 71.43$-ba. azaz 21.500 forintba kerül, ami egy ilyen teljesítményű és minőségű hangszóróért egyáltalán nem sok.

A Tronsmart Element T6 Max hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: 56DMPFM5

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás