Az OneOdio egyre népszerűbb Európában is. Fejhallgatóikat már sok hazai webáruházban is megtalálhatjuk, ám akciókat csak a gyártó oldalán találunk.

A karácsonyra ajándékkal kedveskednek nekünk, így bizonyos modellek mellé az ünnepekhez illő tárgyakkal, mikulás sapkával és egy rénszarvas agancsos fejpánttal kedveskednek.

Akiknek ez nem lenne elég, azoknak jó hír, hogy például a nálunk is járt OneOdio A70 Bluetooth-os és vezetékes fejhallgató vásárlásakor, ha két ilyen modellt teszel a bevásárlókosaradba, akkor csak az egyiket kell kifizetned. A másikat ajándékba kapod!

 

Ahol lehetséges, ott érdemes a lengyelországi (Poland) raktárat választani. Így nem csak hamarabb érkezik meg a csomag, de az európai raktárnak köszönhetően, áfa és vámmentesen rendelhetitek meg.

Kíváncsiságképp beraktam 2 darab A70 típusú fejhallgatót a kosaramba, amit Poland (lengyelországi raktárból küldenek)

A 2 x 66.99EUR helyett a végösszeg pedig csak 66.99EUR

A két fejhallgató egy áráért akciót itt találod

 

A napokban két új fejhallgatót is bemutatott a gyártó, ezek pedig nem mások, mint az A10 és Pro-G modellek

Míg az A10 egy (70.99EUR helyett) 39.99EUR-ba kerülő Bluetooth kapcsolattal rendelkező fejhallgató, addig a Pro-G egy gamereknek szánt,vezetékes megoldás, amin természetesen mikrofon is található (50.99EUR helyett) 19.99EUR-ba kerül.

 

A OneOdio A10 modellt itt

A OneOdio Pro-G modellt itt találod meg

Érdemes szétnézni a gyártó weboldalán, hiszen remek termékekkel rendelkeznek, a konkurenciához képest alacsonyabb árral. Ha pedig az európai raktárat választod, akkor nem keletkezik többlet költség az áfa és vám miatt és hamarabb is érkezik meg hozzád a termék.

A OneOdio weboldala

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás