Itt vagyunk a hét legújabb és legjobb termékeivel! Végre kapható a BlitzWolf bambusz dobozos hangszórója, de van itt okos elosztó WiFi modullal, USB porttal és sok minden más is!

 

3life 361 akkumulátoros textilborotva

 

Mióta megvan a Xiaomi textilborotvám, azóta örülök neki és el sem hiszem, hogy korábban miért nem használtam hasonló eszközöket. A 3life 361 egy hasonló termék, ami a kör alakú rostélyain benyúló textildarabkákat képes levágni a gyorsan forgó pengélyével.

A két színben választható textilborotva 900mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit Type-C portján tölthetünk fel. 1.5 óra alatt feltölthetjük és akár 3 órán át használhatjuk. Ez idő alatt pedig számos ruhadarabunkat szabadíthatjuk meg a kibolyhosodott részektől.    

A 3life 361 akkumulátoros textilborotvát itt találod meg

Kedvezmény kód: BG3LIFE361

 

______________________________________________________________

 

Akkumulátoros kézmelegtő a hideg napokra

 

Egy új, állatfigurás kézmelegítőt találtunk, amivel akár a buszmegállóban állva is melegen tarthatjuk a kezeinket.

Két fokozatot választhatunk, az egyiken 50, míg a másikon 60 Celsius fok hőmérsékletűre melegíthetjük fel. Az akkumulátorát, ami 6000mAh kapacitással rendelkezik, USB porton keresztül tölthetjük fel.

Az akkumulátoros kézmelegtőt itt találod meg

 

______________________________________________________________

 

A csinos BlitzWolf BW-HA1 Bluetooth hangszóró

 

A BlitzWolf nem új szereplő a hangkeltők piacán, most a legújabb BlitzWolf BW-HA1 termékükkel jelentkeztek, ami egy bambusz házba zárt, vezeték nélküli hangszórót rejt.

A minimalista dizájnt követő BlitzWolf BW-HA1 bambusz borítást kapott. A 20W teljesítményre képes hangszóró megjelenését tekintve, inkább a retró vonalat követi. Ami egyáltalán nem baj, de a külsőn azért látható a modern kor ujjlenyomata.

A 28.5 x 9.1 x 13 centiméteres méretekkel rendelkező hangfal 1.3 kilogrammot nyom. Egy 2000mAh kapacitású akkumulátorral is ellátták, amivel akár 5 órán át keresztül is hallgathatjuk róla a kedvenc muzsikáinkat.

Az előlapon találjuk meg a kezelőszerveket, aminek köszönhetően, ha a Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonunkat is összekapcsoljuk a hangszóróval, akkor közvetlenül innen is válthatunk a zenék között. Nem csak vezeték nélküli kapcsolat, de audió bemenet is került rá, így akár a PC-t is ráköthetjük. A visszajelző LED értesítést ad az akkumulátor töltöttségéről és a vezeték nélküli kapcsolatról. A kis pofás, bambusz borítású BlitzWolf BW-HA1 az előrendelői akcióban is használható kedvezmény kóddal 49.99$-ba (15.000 forintba) kerül, méghozzá európai (CZ) raktárból, ahonnan áfa és vámmentesen rendelhető meg!

A BlitzWolf BW-HA1 hangszórót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWHA1

 

______________________________________________________________

 

Oukitel WP5 mobiltelefon

 

Az 5.5 colos megjelenítője 1440 x 720 pixel felbontású. IPS technológiát használ, így a betekintési szögekkel sem lesz gondunk. A masszív háznak köszönhetően IP68/IP69 védelemmel rendelkezik. Így nem csak az ütésnek, esésnek áll ellen, de 1.5 méter mély vízben is használhatjuk és kibírja a -55 és +70 Celsius fokot is.

4 gigabájt memóriát és 32GB belső tárhelyet kapott, amit még egy 128GB-os microSD memóriakártyával is bővíthetünk. Két SIM kártyát támogat és ismeri a B20-as hálózatot is, így idehaza is lesz gyors 4G internetünk. Természetesen GPS, Bluetooth, WiFi is megtalálható a készülékben. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátlapra 13+2+2 megapixeles optika került.

A telefonon már Android 10 rendszer fut, az óriási 8000mAh kapacitású akkumulátort az USB Type-C portján keresztük tölthetjük fel. Az Oukitel WP5 104.99$-ért (32.000 forint) vásárolható meg. A Banggoodnál pedig már megszokhattuk, hogy áfa és vámmentesen rendelhető meg az EU Priority Line szállítást választva.

Az új Oukitel WP5 mobiltelefont itt találod meg

 

_______________________________________________________________

 

Xiaomi Mijia 1C vezeték nélküli porszívó

 

xiaomi_mijia_1c_header.JPG

Hiába van egyre nagyobb piaca a robotporszívóknak, azért a jól bevált megoldással sok esetben nem tud felérni egy okos robot. A Xiaomi Mijia 1C porszívó, ami a hosszabbító csöve nélkül igazán kisméretű. Előnye a 20000Pa maximális szívóerő. A hosszabbító csövekkel, fejjel is csak 3.3 kilogrammot nyom a Xiaomi Mijia 1C. A 2500mAh kapacitású akkumulátorával pedig teljesítménytől függően 30 vagy 60 percig is használhatjuk.

xiaomi_mijia_1c_1.JPG

Ha feltesszük rá a plusz csövet és a legnagyobb méretű fejet, akkor már a padlót, szőnyeget is felporszívózhatjuk vele. Ebben különösen jó, hogy a fejben egy apró elektromos forgó kefét és beépítettek, így a hajszálakat vagy a szőnyeg szálai közé ragadt apróbb piszok darabokat is kitisztíthatjuk onnan.

xiaomi_mijia_1c_2.JPG

Kapuk mellé egy vékony fejet is, aminek a sarkoknál vehetjük majd használt, de mellékelnek hozzá egy kis kefével ellátott fejet is, amivel akár az ágy, matrac kiporszívózása, felfrissítése is könnyen elvégezhető. Mindezt nem kell folyamatosan keresgélnünk, hiszen ha nem használjuk a kiegészítőket, akkor a porszívó aljához csatlakoztatva is mindig kéznél lesznek. A porgyűjtő tartály 0.5L kapacitású, ami ha megtelt, egy mozdulattal kiönthetjük belőle a felszívott port, piszkot.

xiaomi_mijia_1c.JPG

A Xiaomi Mijia 1C nem foglal sok helyet, így ideális lehet nem csak idősebbeknek, akik nem szeretnének egy méretes porszívóval takarítani, de fiataloknak is ideálisabb lehet, hiszen egy kis lakásban sem foglal el túl sok helyet. Az autó takarítása pedig még könnyebbé válik, hiszen nem kell a kábelekkel bajlódnunk. Főleg akkor, ha gyorsan, kis helyen szeretnénk kitakarítani, így az autó belső tere is könnyen kitisztítható.

A Xiaomi Mijia 1C 185.99$-ba (71.000 forintba) kerül, európai raktárból (CZ) küldik, így áfa és vámmentesen rendelhető meg

Kedvezmény kód: BGCZXMHG

 

______________________________________________________________

 

BlitzWolf BW-SHP9 Wi-Fi modullal és USB porttal

A BlitzWolf BW-SHP9 3 aljzattal rendelkezik, ellátták 2 USB porttal, kapcsolóval és WiFi-vel is, hogy távolról is be vagy ki kapcsolhassuk és akár időzítést is állíthassunk rajta.

A rákötött maximális fogyasztók 15A, illetve 3300W teljesítményűek lehetnek. Tehát nem kell aggódnunk, valószínűleg úgyis az irodában vagy otthon használnánk az okoskonnektort a TV-t, számítógépet, projektort, stb. rákötve.

Külön, fizikai kapcsolóval is ellátták, így egy mozdulattal áramtalaníthatjuk a rákötött eszközeinket. A könnyebb használhatóság érdekében a három aljat, külön LED visszajelzőket is kapott. A hófehér színben kapható BlitzWolf BW-SHP9 1.4 méter hosszú kábellel rendelkezik.

Nem csak 3 aljzattal, de az elején 2 darab USB porttal is ellátták, amivel mobiltelefonunkat is feltölthetjük, amely portok összesen, maximálisan 5V 2.4A áramerősség leadására képesek. Egy kis extrával is megbolondították a hosszabbítót, ez pedig nem más, mint a 2.4GHz-es WiFi. Ezáltal akár hangutasítással is parancsot adhatunk, hogy kapcsoljon be vagy ki a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Ha rácsatlakozott a WiFi hálózatunkra, akár az otthontól távol is vezérelhetjük a telefonos alkalmazás segítségével. Sőt még arra is lehetőség van, hogy aljzatonként kapcsoljuk be vagy ki a rákötött eszközeinket, ezen kívül időzítésre is lehetőségünk van.

A BlitzWolf BW-SHP9 26.99$-ba (9.900 forintba) kerül az euórpai (CZ) raktárból

Kedvezmény kód: BG12BWSHP9CZ

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

 

Megosztás

Hozzászólás