Szeretjük a Beelinket, mert sok különböző mini számítógéppel látja el az erre éhes felhasználókat. A Beelink SEi10 gépnek sincs oka panaszra, hiszen a 8GB memóriája mellett már egy Intel Ice Lake-U i3-1005G1 dolgozik benne.

A 10. generációs Intel® Ice Lake-U i3-1005G1 processzora 4MB cache-el rendelkezik, alap órajele 1.2 gigahertz, ami kevésnek tűnhet, de maximálisan akár 3.4GHz-en is képes járni. Az alap, alacsony órajel pedig jó hatással van a fogyasztásra. Memóriából 8GB-ot kapunk, de ez bővíthető egészen 64GB-ig.

Vezeték nélküli kapcsolatok közül már a 802.11ax típust is ismeri, azaz már támogatja a WiFi 6 szabványt is. Bluetooth-ból is természetesen friss került bele az 5.0 verziónak köszönhetően. A gép mérete egy mini számítógéptől megszokott módon kellően kicsi. A 12.4 x 11.3 x 4.1 centiméteres méret mellé csupán 279 grammos súly párosul.

Hiába lett kicsi a gép, került bele egy NVME/SATA 2280 foglalat a belső 256GB méretű SSD meghajtójának és van benne hely egy 2.5 colos merevlemeznek is. Így míg a gyors SSD meghajtón a rendszer és alkalmazásaink lehetnek, addig ha beszerzünk egy merevlemezt, a fájljainkat azon tárolhatjuk.

A Windows 10 Pro rendszerrel ellátott mini gépet szép számmal ellátották csatlakozókkal is:

  • Type-C-Thunderbolt csatlakozó,
  • 4 darab USB 3.0 port,
  • RJ45 1000M LAN,
  • 2 darab HDMI,
  • memóriakártya olvasó
  • 3.5 milliméteres jack csatlakozó

A Beelink SEi10 mini PC-hez kapunk két HDMI kábelt, EU szabványú adaptert a működéshez, keretet, amivel a monitor mögé is felerősíthetjük a kis gépet. A Beelink SEi10 mini PC a 8GB/256GB-os kiszerelésben 326$-ba (96.500 forintba) kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A Beelink SEi10 mini PC-t itt találod meg

A Beelink SEi10 8GB/512GB-os mini PC-t itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás