A BlitzWolf AirAux családja már számos audio termékkel rendelkezik, de most először mutattak be kimondottan PC-hez készített hangszórót a BlitzWolf AirAux AA-GCR1 személyében.

Megjelenését tekintve a gamer vonalat követi, ami jól illik a nemrég bemutatott gamer fejhallgatójukhoz és gamer székükhöz egyaránt. Az AirAux AA-GCR1 modell RGB világítással rendelkezik, amelyből kiválasztható a lassú vagy gyors színátmenet, a lágyan pulzáló mód vagy az általunk beállított szín is. Ezeket a hangszóró tetején található érintésérzékeny felületnek köszönhetően választhatunk ki.

A sztereó hangszóró párost USB porton keresztül láthatjuk el energiával, mig a hanghoz egy 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábel tartozik.

Specifikációk:
  • Hangszóró mérete: 2 inch,
  • Impedancia: 2Ohm,
  • Frekcveinca: 20-20kHz

 

A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 88 x 103 x 220 milliméteres méretekkel rendelkezik, teljesítménye 2 x 3W. A jobboldali hangfalon találjuk a be/ki kapcsoló gombot és itt található a hangerőszabályzó is. A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 előrendelhető a Banggood webáruházban, ahol a kedvezmény kóddal jelenleg 26.99$-ba, azaz körülbelül 8300 forintba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-GCR1 hangfalakat itt találod meg

Kedvezmény kód: BGGCR1

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás