A Xiaomi Youpin család legújabb terméke egy otthon bármikor használható gyaloglópad. A Geekbuying-nak köszönhetően a Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópad európai raktárból vásárolható meg, ennek köszönhetően pedig a szállítással is spórolhatunk, hiszen ingyenes. Az EU raktárnak köszönhetően pedig nem keletkezik semmilyen többlet költségünk.

Ha kint rossz idő van, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/s tempóra is képes a három változtatható sebességi fokozatnak köszönhetően a Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópad.

Akár még TV nézés közben is használhatjuk, alacsony 6.5 centiméteres magasságának köszönhetően pedig bármikor, még az ágy alá is elrejthetjük. A mellékelt távvezérlőjével mozgás közben változtathatunk a sebességen. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. Több fokozatot is kiválaszthatunk 0.8, 3és 6km/h sebesség között.

A Xiaomi Youpin Urevo U1 az európai raktárból 299$-ba (körülbelül 93.000 forintba) kerül a Geekbuying európai (Poland) raktárából. Így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a sétapadot.

A Xiaomi Youpin Urevo U1 gyaloglópadot itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás