Megint eljött egy újabb hétgéve, mit pedig megint készültünk egy kis válogatással. Van itt minden, ami kellhet. Vezeték nélküli keréknyomás mérő, zenelejátszós ébrsztőóra, mobiltelefon és sok minden más is.

iMars T26 napelemes, vezeték nélküli keréknyomás mérő

Az iMars termékét pofonegyszerű használni. Már nálunk is járt hasonló kiegészítő. Csak felkell helyezzük az autó kerekeinek szelepeire a szenzorokat, amely vezeték nélküli kapcsolaton csatlakozik a kijelzővel szerelt központi részhez, amit az autó belsejében bárhol elhelyezhetünk.

Ennek köszönhetően folyamatosan értesítést kapunk a kerekek nyomásáról és a benne található levegő hőmérsékletéről is. A külső szenzorok IP67 védettséggel rendelkeznek és akár -40 +125 Celsius fokot is kibírnak. A központi rész ez beépített 280mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. A gyártó leírása szerint pedig a szenzorokban lévő elemek 2-3 év használatot biztosítanak, utána ki kell cseréljük őket.  A beépített napelemnek köszönhetően ezt elég akár csak a legelső használatkor megtenni. Hiszen ha az autónk a szabadban áll, akkor a napelemek segítségével állandóan tölti az akkumulátorát, így szinte sosem merül le. A keréknyomás mérő a kedvezmény kóddal 18$-ba, azaz 5500 forintba kerül.

Az iMars T26 napelemes, vezeték nélküli keréknyomás mérőt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGiMars1799

 

_________________________________________________________

 

Oukitel C21 mobiltelefon

A telefonon a legszembetűnőbb a nagy, 6.4 colos kijelző, ami 2310 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik és szerencsére már nem notch sziget, hanem csak egy apró furat árulkodik az előlapi kamera hollétéről. Az Oukitel teljes egészében felkészítette a modellt az európai piacra, így kapott B20-as modemet, amivel idehaza is elérhető a 4G LTE hálózat. Az Android 10 rendszerben pedig a magyar nyelvű felületet is választhatjuk.

Hardveres fronton a mérnökök választása a MediaTek P60 lapkára esett, ami a középkategóriába repíti a készüléket, hiszen az ismert AnTuTu benchmarkban ez a 8 magos, maximálisan 2.0GHz-en járó CPU 180.000 körüli pontszámra képes. A belső tárhelyének mérete 64GB, de lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Memóriából 4GB-ot kapunk, amivel jó darabig biztosan elleszünk.

Az előlapra egy 20 megapixeles felbontással rendelkező f/2.0 rekeszértékkel rendelkező Samsung S5K3T1 kamera került. A hátlapon szép számmal kapunk képkészítőket, hiszen a fő optika egy 16 megapixeles Omnivision OV16880 szenzor, mellette pedig három kamerát kapunk 2+2+0.3 megapixeles felbontással. A kamerák fölé került a hátlapi LED vaku és különleges módon ide, a kamera szigetre helyezte el a gyártó a hátlapi ujjlenyomat olvasót is.

GPS/BEIDOU/Glonass műholdtámogatás, Bluetooth 5.0 és 2.4/5GHz-et kezelő WiFi is helyet kapott az Oukitel C21 mobiltelefonban, így semmiben sem fogunk hiányt szenvedni. A 4000mAh kapacitású akkumulátorát az európai fejjel rendelkező adapterével tölthetjük fel, amely 10W teljesítménnyel rendelkezik. Az Oukitel nagyon jól árazta be a C21-et, hiszen az előrendelői akcióban 99$-ba, azaz 31.000 forintba kerül, amihez az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

Az Oukitel C21 mobiltelefont itt találod meg

Már most vásárolhatunk hozzá kijeézővédő üveget itt és itt

 

_________________________________________________________

 

Uplift ébresztőóra és rádió, USB porttal és memóriakártya olvasóval

Az Uplift ébresztőóra EU szabványú csatlakozóval is kérhető. Nem csak ébresztőóraként, rádióként, de akár zenelejátszóként is használható.4.4 colos LED kijelzővel rendelkezik, amin választható a 12/24 órás időkijelzés, de méri a szoba hőmérsékletét is.

AUX bemenettel rendelkezik, ezen kívül két USB porttal is ellátták, ha a telefonunkat szeretnénk tölteni róla. Hátulra pedig egy microSD memóriakártya olvasó is került, hogy mp3 zenéket játszhassunk le róla, de ezen kívül ellátták még Bluetooth 5.0 kapcsolattal is, így semmi sem hiányzik az Uplift órájáról, amit a kedvezmény kóddal 28$-ért, azaz 8600 forintért vásárolhatunk meg.

Uplift ébresztőóra és rádió

Kedvezmény kód: BGXP891

 

______________________________________________________________

 

Xiaomi Poco X3 mobiltelefonok

A jelenlegi Poco X3 6GB memóriával és 64 vagy 128GB-os tárhellyel választható. Rengeteg olyan dolgot pakoltak bele, amire elismerően bólinthatunk. Ilyen a 120Hz képfrissítésre képes kijelző, a folyadékhűtés vagy épp a 33W teljesítményű gyorstöltés. A Xiaomi Poco X3 6.67 colos kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 2400×1800 pixel és TÜV Rheinland minősítéssel is rendelkezik az alacsony intenzitású kék fény kibocsátásának köszönhetően. A telefon nem noccs szigetet kapott, hanem a kijelző felső részébe helyezték a 20 megapixeles felbontással rendelkező előlapi kamerát.

Nem csak az előlapra szerelt kamera rendelkezik magas felbontással, hanem a hátul található optikák is, amikből négyet is kapunk. A fő szenzor 64 megapixeles (Sony IMX682), amit kiegészít egy 13+2+2 megapixeles kamera a nagylátószögű, makró és bokeh effekttel ellátott képek készítéséhez.

A motorháztető alatt a folyadékhűtéssel ellátott Qualcomm Snapdragon 732G típusú CPU kapott helyet, ami 8 magjával maximálisan 2.3GHz-re képes. Nem rossz ez a középkategóriás processzor, hiszen az AnTuTu benchmarkban 300.000 körüli pontszámra képes. A memória mérete 6GB, míg a legkisebb modell estében 64GB, a nagyobbnál pedig 128GB-os tárhellyel találkozhatunk, ami egy gyors, UFS2.1-es chip. Szerencsére megmaradt a memóriakártyás bővítés lehetősége is, így akár 256GB méretű kártyát is használhatunk.

Természetesen van AGPS, GPS, GLONASS, Beidou helymeghatározás, Bluetooth 5.1 és 2.4 és 5GHz-es WiFi is. A telefon támogatja a hazai 4G hálózatokat, az Android rendszere pedig magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó, és sztereó hangszórókat kapunk. Az akkumulátora méretes 5160mAh kapacitással rendelkezik, amit az USB Type-C porton keresztül gyorsan, 33W teljesítménnyel tölthetünk fel.

A Banggood akciójában a Xiaomi Poco X3 6/64GB-s modellért 229$ (70.000 forint), míg a 6/128GB-os variánsért 249$-t (76.000 forintot) kérnek. Az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

Xiaomi Poco X3 6GB/64GB

Xiaomi Poco X3 6GB/128GB

 

_________________________________________________________

 

XIAOMI Autofull Mechanical Spider Gaming Desk

A Xiaomi oly sok termék után egy gamer asztallal jelentkezett. A termék a Banggood európai raktárából olcsóbban vásárolható meg, bár a nagy méret emiatt a szállítási költségre még így is hozzá kell adnunk a végösszeghez 25$-t. Az asztl súlya nem kevés, 25 kilogrammot nyom, mérete 120 x 75 x 62 centiméter. Anyagát tekintve is megpróbáltak a prémium minőségű anyagoból választani, így bőven került acél és szénszál is.

Ívelt előlappal, vízálló szénszál borítású felülettel rendelkezik. Külön fejhallgató akasztóval, de még pohártartóval is ellátták, hogy semmi fontos dolog ne hiányozzon a kezünk ügyéből. A Xiaomi gamer asztala 299$-ba, azaz 92.000 forintba kerül a kedvezmény kóddal csökkentett európai raktárból.

A XIAOMI Autofull Mechanical Spider Gaming Desk asztalt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGSKDNSAA

 

_________________________________________________________

 

Amazfit NEO okosóra

Az 1.2 colos kijelző a retró külsőnek megfelelően egy STN fekete-fehér panelt kapott. Nincs érintésérzékeny felület, megmaradtak a régről jól bevált oldalsó gombok. A szilikon szíjjal rendelkező óra polikarbonát háza 5ATM vízállósággal rendelkezik.

Az órán a funkciók között a jobb oldalon található gombokkal válthatunk. Természetesen Bluetooth 5.0 kapcsolatot kapunk, így az Android és iOS rendszerű mobiltelefonunkra egyaránt feltelepíthetjük a telefonos alkalmazást, amivel kielemezhetjük az alvási szokásainkat, pulzusunkat, megtett lépéseinket. Választhatunk 24 órás pulzusmérést és akár riasztásra is képes, ha az általunk meghatározott értéken kívül esne a mért pulzusszám.

A mobiltelefonos kapcsolatnak köszönhetően nem fogunk lemaradni a bejövő hívásokról, üzenetekről és push értesítésekről sem. A beépített akkumulátora 160mAh kapacitású, amit 5 óra alatt tölthetünk fel és a gyártói adatok szerint egy feltöltéssel a készenléti idő akár 28 nap is lehet. Az Amazfit NEO okosóra a kedvezmény kóddal 39$-ba, azaz körülbelül 12.000 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes

Az Amazfit NEO okosórát itt találod meg

Kedvezmény kód: BGANEO

 

________________________________________________________

 

Xiaomi Youpin 90fun Mini Sealer

Azaz kisméretű fóliahegesztő a Xiaomitól. Ha felbontottunk egy zacskó cukrot, aszalt gyümölcsöt vagy bármi más, a lehető legjobb módszer, hogy újra, hosszabb távra lezárjuk a befőttes gumi, csipesz helyett, egy fóliahegesztő.

A Xiaomi Youpin 90fun Mini Sealer épp egy ilyen termék, amivel a műanyag tasakot megolvasztva lezárja azt, hogy ne illanjon el a benne található étel íze, illata. 2 darab ceruzaelemmel működik, így bármikor használhatjuk a kis eszközt, ami az összecsíptethető fej részén annyi hőt termel, hogy a fejet végig húzva a tasakon, összeolvasztja azt. A Xiaomi apró terméke 12$-ba, azaz 3700 forintba kerül.

Xiaomi Youpin 90fun Mini Sealer

Kedvezmény kód : BGSNDBJP

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás